ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ

Απίστευτο κράξιμο του Τόνι Πάρκερ στον Τζανμάρκο Ποτσέκο: "Οι παίκτες δεν τον πίστευαν κι αυτός τα παράτησε"

Απίστευτο κράξιμο του Τόνι Πάρκερ στον Τζανμάρκο Ποτσέκο: "Οι παίκτες δεν τον πίστευαν κι αυτός τα παράτησε"
AP PHOTO/TED S. WARREN

Ο Τόνι Πάρκερ απέλυσε τον Τζανμάρκο Ποτσέκο και τον "δίκασε" με συνέντευξή του στην Equipe.

Λίγες ώρες μετά από την επισημοποίηση της απόλυσης του Τζανμάρκο Ποτσέκο, ο Τόνι Πάρκερ μίλησε στην Equipe για το διαζύγιο της Βιλερμπάν με τον Ιταλό προπονητή και αυτά που είπε προκαλούν εντύπωση. Όχι γιατί υπάρχει άνθρωπος που δεν περιμένει τα πάντα από τον Ποτσέκο, αλλά γιατί τα λόγια του παλαίμαχου θρύλου των Σαν Αντόνιο Σπερς δείχνουν μία πλευρά του άνεργου πλέον coach που δεν περιμέναμε ότι υπάρχει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τόνι Πάρκερ:

"Είμαι πολύ, πάρα πολύ απογοητευμένος από την απόδοσή του κι από τη διαχείριση της ομάδας. Ξέραμε εδώ και δύο-τρεις εβδομάδες ότι αυτή η σχέση δεν μπορούσε να συνεχιστεί. Δεν παίζει άλλη ομάδα της EuroLeague με αυτόν τον τρόπο, δεν είναι ρεαλιστικό, είναι απλά αδύνατο να δίνεις τρεις αγώνες την εβδομάδα με ροτέισον εννέα παικτών.

Η συμπεριφορά του ήταν όλο και πιο αρνητική. Δυσκολευόταν να δώσει κίνητρο στους παίκτες και σιγά-σιγά όλοι έχασαν την εμπιστοσύνη τους σε εκείνον. Επιπροσθέτως, αποφάσισε να μη χρησιμοποιεί τους νεαρούς μας. Δεν θέλω οι προπονητές μας να το κάνουν αυτό, δεν είναι η φιλοσοφία μας τέτοια. Τελικά ανακάλυψα ότι τα είχε παρατήσει. Είμαι ανταγωνιστικός, δεν το καταλαβαίνω αυτό, δεν γίνεται να τα παρατάς μετά από ενάμιση μήνα. Είδα ότι δεν θα έφευγε μόνος του, δεν ήθελε να παραιτηθεί, δεν ήθελε να αφήσει χρήματα στο τραπέζι".

TAGS ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ