ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Πρίντεζης: ''Άλλη μια χαρά φέτος''

Πρίντεζης: ''Άλλη μια χαρά φέτος''

Ο Γιώργος Πρίντεζης υπενθύμισε ότι τα προηγούμενα χρόνια η Ελλάδα κέρδιζε στα φιλικά όμως είχε... πρόβλημα στα επίσημα, εξήγησε πως η ελληνική ομάδα κρατάει low profile και δηλώνει αισιόδοξος για τη συνέχεια.

Η ελληνική ομάδα επικράτησε της Σλοβενίας με 79-71 και σημείωσε τη δεύτερη νίκη της σε φιλικά προετοιμασίας. Το πιο σημαντικό στην περίπτωση της Εθνικής είναι ότι βελτίωσε την εικόνα της σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια.

Ο Γιώργος Πρίντεζης παραδέχτηκε ότι οι Έλληνες διεθνείς κρατούν χαμηλούς τόνους ενόψει της συνέχειας. Παράλληλα υπενθύμισε πως το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι ένας θεσμός στον οποίο όλα μπορούν να συμβούν.

Κατ' αρχάς, ο διεθνής φόργουορντ έκανε τον απολογισμό της ελληνικής ομάδας και αναφέρθηκε στη συνέχεια της προετοιμασίας, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως ''ήμασταν καλοί, σε γενικές γραμμές. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ήταν ένα ακόμα φιλικό. Κάθε χρόνο κερδίζαμε τα φιλικά όμως φτάναμε στην πηγή και δεν πήναμε νερό. Φέτος πάμε πιο... low profile. Δεν έχουμε αρκετό καιρό μπροστά μας, με δεδομένο ότι το Παγκόσμιο Κύπελλο ξεκινάει σε κάτι λιγότερο από 15 μέρες. Από κει και πέρα, πρέπει να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται, τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο''.

Εν συνεχεία, ο Γιώργος Πρίντεζης πρόσθεσε: ''Γίνεται μια πολύ μεγάλη προσπάθεια φέτος. Σίγουρα, η συμμετοχή στην Εθνική ομάδα είναι τεράστια τιμή. Όλοι μας προσπαθούμε να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό και νομίζω πως έχουμε κάθε λόγο να αισιοδοξούμε. Η Εθνική έχει δώσει πολλές χαρές τα προηγούμενα χρόνια, μακάρι να δώσει άλλη μια φέτος. Βέβαι, το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι ένας θεσμός όπου όλα μπορούν να συμβούν. Το θετικό είναι ότι ο καθένας από εμάς ξέρει τον ρόλο του''.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ