ΙΚΑΡΟΣ

Πρίφτης: "Το πρόσημο είναι θετικό"

Πρίφτης: "Το πρόσημο είναι θετικό"
INTIME SPORTS

Έναν μίνι απολογισμό για τη μέχρι στιγμής πορεία του Ικάρου στο πρωτάθλημα έκανε ο Δημήτρης Πρίφτης. Διαβάστε τι είπε

Ο Δημήτρης Πρίφτης κάνει έναν μίνι απολογισμό για τη μέχρι τώρα πορεία του Ικάρου, στη φετινή Basket League ΟΠΑΠ.

Διαβάστε τι είπε για τις ατυχίες που χτύπησαν την πόρτα της ομάδας του. Μετά από 10 αγωνιστικές στην κανονική περίοδο, ο Ίκαρος βρίσκεται στην έκτη θέση της βαθμολογίας της Α1 και ο Δημήτρης Πρίφτης έκανε έναν μίνι απολογισμό για τα ως τώρα πεπραγμένα της ομάδας του.

"Δημιουργήσαμε μια ομάδα προσαρμοσμένη στα οικονομικά δεδομένα της περιόδου που διανύουμε, κάτι που φυσικά ισχύει για τις περισσότερες ομάδες της Α1. Για την μέχρι τώρα πορεία μας, το πρόσημο είναι θετικό, αν και πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να είχαμε και καλύτερη συγκομιδή βαθμών", σχολίασε ο Δημήτρης Πρίφτης και συνέχισε:

"Αυτό θα είχε συμβεί αν δεν είχαν προκύψει κάποιες δυσκολίες, όπως στο ξεκίνημα της σεζόν με την υπόθεση του Βρκιτς, ακολούθως με τον σοβαρό τραυματισμό του Κυρίτση και φυσικά το τραγικό συμβάν με τη σύζυγο του Στρναντ. Έχω την αίσθηση πως βρισκόμαστε σε τροχιά βελτίωσης και το ζητούμενο είναι να σταθεροποιήσουμε την απόδοση μας".

Επίσης, ο έμπειρος προπονητής στάθηκε στο εξαιρετικό κλίμα που υπάρχει στον Ίκαρο: "Συνολικά πρέπει να τονίσω πως είμαστε μια ομάδα πολύ δεμένη, η οποία αποτελείται από εξαιρετικούς χαρακτήρες. Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με την ηρεμία που διοχετεύει στην ομάδα, η διοίκηση και ο ιδιοκτήτης κύριος Αγγελόπουλος κάνει την δουλειά μας στο παρκέ πιο εύκολη".

TAGS ΙΚΑΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ