STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Πρίφτης: "Το καλύτερο δυνατό φινάλε"

Πρίφτης: "Το καλύτερο δυνατό φινάλε"
INTIME SPORTS

Απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του εμφανίστηκε ο κόουτς της Καβάλας, Δημήτρης Πρίφτης. Διαβάστε αναλυτικά τι δήλωσε.

Η Καβάλα πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνισε απέναντι στον Ίκαρο Καλλιθέας και απέδρασε με τους δύο βαθμούς της νίκης από το Ελληνικό (71-79).

Ο προπονητής της ομάδας, Δημήτρης Πρίφτης μόνο ικανοποιημένος θα μπορούσε να μείνει από την εμφάνιση των παικτών του...

" Συγχαρητήρια στους παίκτες για τον τρόπο που διαχειριζόμαστε τα τελευταία ματς παρά τους τραυματισμούς που αντιμετωπίζουμε και τις απώλειες παικτών", ανέφερε αρχικά ο Πρίφτης και πρόσθεσε:

" Είμαστε αξιοπρεπείς και είμαι ικανοποιημένος γι’ αυτό. Στη συνέχεια έχουμε δύσκολα ματς και θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό φινάλε για να φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται για να δούμε τι θα κάνουμε στα πλέι οφ. Ήταν μια νίκη χαρακτήρα αυτή καθώς έχουμε τραβήξει πολλά. Ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις και ευχαριστιόμαστε τα ματς".

Ο Βασίλης Σίμτσακ δήλωσε " Σημαντική νίκη, ήρθαμε καλά προετοιμασμένοι, σοβαροί από το πρώτο λεπτό στο πλάνο που είχαμε δουλέψει. Αφιερώνω τη νίκη στον προπονητή και τους συμπαίκτες μου. Έχουμε περάσει πολλά. Τραυματισμούς, απώλειες παικτών, αλλά ευχαριστιόμαστε πολύ αυτό που κάνουμε. Αφιερώνω τη νίκη και στον κόσμο που ήρθε εδώ. Προχωράμε και όπου φτάσουμε. Συγχαρητήρια στον Ίκαρο για την προσπάθεια που κάνει".

Σκουρτόπουλος: "Ο ορισμός της ομάδας"

Ο κόουτς του Ικάρου, Θανάσης Σκουρτόπουλος τόνισε: " Συγχαρητήρια στον Δημήτρη για την ομάδα που έχει δημιουργήσει. Πρόκειται για τον ορισμό της ομάδας. Έχει γίνει εξαιρετική δουλειά στην Καβάλα. Ό,τι έχουν κερδίσει το αξίζουν και με το παραπάνω. Εμείς πλέον είμαστε χωρίς ιδιαίτερο στόχο ως το τέλος του πρωταθλήματος. Ό,τι χτίζαμε το γκρεμίζαμε.

Δεν ανταποκριθήκαμε σε αυτά που περιμέναμε, αιφνιδιαστήκαμε για την ετοιμότητα και τη διάθεση κάποιων παικτών και κάναμε ένα τραγικό τελευταίο δεκάλεπτο που η Καβάλα λογικά ήταν κουρασμένη και εμείς είχαμε λύσεις, αλλά δεν ήμασταν ομάδα και δεν ανταποκριθήκαμε. Στα επόμενα ματς θα αξιοποιήσουμε νέα παιδιά και ό,τι καλύτερο προκύψει. Θέλουμε να δουλέψουμε και να βγάλουμε τον καλύτερο μας εαυτό γιατί ακόμα δεν το έχουμε καταφέρει".

Ο Μιχάλης Πολυτάρχου από την πλευρά του δήλωσε: " Είχαμε προβλήματα με αρρώστιες όλη την εβδομάδα, αλλά αυτό δεν δικαιολογεί την εικόνα μας, περιμέναμε ένα δύσκολο ματς γιατί η Καβάλα είναι καλή ομάδα. Έτσι και έγινε. Έχουμε τρία ματς μπροστά μας και θα παλέψουμε για ό,τι καλύτερο στη συνέχεια".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ