ΙΚΑΡΟΣ

Πρίφτης: "Σωστές επιλογές στην επίθεση"

Πρίφτης: "Σωστές επιλογές στην επίθεση"
INTIME SPORTS

Κόντρα στον Ηλυσιακό θα κάνει ποδαρικό στο 2013 ο Ίκαρος ο οποίος σύμφωνα με τα ζητούμενα του Δημήτρη Πρίφτη, πρέπει να στηρίξει το παιχνίδι του στην άμυνα

Ποδαρικό στη νέα χρονιά με νίκη θέλει ο Ίκαρος, ο οποίος αντιμετωπίζει τον Ηλυσιακό το Σάββατο το απόγευμα στο κλειστό των Ιλισίων.

Ο Δημήτρης Πρίφτης με δηλώσεις του ξεκαθάρισε ότι ο Ίκαρος θα πρέπει να αντιπαραθέσει υψηλή συγκέντρωση και μαχητικότητα στο μεγάλο κίνητρο του Ηλυσιακού.

"Η κρισιμότητα της αναμέτρησης για την ομάδα του Ηλυσιακού κάνει τη δικιά μας τη δουλειά εξαιρετικά δύσκολη, σε αυτό το εκτός έδρας ματς", σχολίασε ο Δημήτρης Πρίφτης και συμπλήρωσε:

"Εμείς απέναντι στο υψηλό κίνητρο και την μεγάλη επιθυμία του αντιπάλου για την νίκη, θα πρέπει να αντιπαραθέσουμε υψηλή συγκέντρωση και μαχητικότητα. Θα πρέπει να στηρίξουμε το παιχνίδι μας στην άμυνα και από κει και πέρα, να έχουμε σωστές επιλογές στην επίθεση".

Από την πλευρά του, ο Νίκο Στρναντ υπογράμμισε: "Έχουμε ακόμα ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως άλλωστε τα περισσότερα ματς στην Α1. Εμείς αν θέλουμε να πάρουμε τη νίκη θα πρέπει να δώσουμε το 100% των δυνάμεων μας, καθώς ο αγώνας για τον Ηλυσιακό είναι εξαιρετικά κρίσιμος και είναι βέβαιο πως ο αντίπαλος μας θα παρουσιάσει τον καλύτερο εαυτό του".

TAGS ΙΚΑΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ