ΙΚΑΡΟΣ

Πρίφτης: "Επιθετική κατεύθυνση το Ρέθυμνο"

Πρίφτης: "Επιθετική κατεύθυνση το Ρέθυμνο"
INTIME SPORTS

Ο κόουτς του Ικάρου, Δημήτρης Πρίφτης αναφέρθηκε στο ματς με τον Ρέθυμνο, λέγοντας πώς οι Κρητικοί είναι μία ομάδα με ιδιαίτερη επιθετική κατεύθυνση.

Ο προπονητή του Ικάρου Καλλιθέας, Δημήτρης Πρίφτης μίλησε για την αναμέτρηση της ομάδας του με τον Ρέθυμνο.

" To Ρέθυμνο είναι μια ομάδα με ιδιαίτερη επιθετική κατεύθυνση και αρκετές διαφορετικές μορφές άμυνας", δήλωσε ο Έλληνας προπονητής και πρόσθεσε:

" Διαθέτει ένα γεμάτο σύνολο με εμπειρία και αθλητικότητα που το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε περίοδο φόρμας. Εμείς, πρώτα απ’όλα, πρέπει να προσεγγίσουμε αμυντικά την αναμέτρηση, καθώς ο αντίπαλος μας είναι μια από τις καλύτερες επιθετικές ομάδες του πρωταθλήματος και ταυτόχρονα πρέπει να έχουμε συγκέντρωση και καλές αποφάσεις στα αμυντικά τρικ που συχνά χρησιμοποιεί".

Από την πλευρά του, ο Ντάνι Γκίμπσον είπε: " Ξέρουμε πως ο αντίπαλος μας έχει ιδιαιτερότητες και στις δύο πλευρές του παρκέ και θα είναι σημαντικό για την εξέλιξη του αγώνα να τις αντιμετωπίσουμε.

Δουλέψαμε αρκετά με το τεχνικό επιτελείο αυτή την εβδομάδα, αν και τα προβλήματα που πρόσφατα έχουμε αντιμετωπίσει δεν μας έχουν βοηθήσει. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να τα αφήσουμε στην άκρη και να παίξουμε πολύ συγκεντρωμένα από το πρώτο λεπτό, ώστε να διεκδικήσουμε τη νίκη".

TAGS ΙΚΑΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ