EUROCUP

Πρίφτης: "Είχαμε διάρκεια και πίστη"

Πρίφτης: "Είχαμε διάρκεια και πίστη"
INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Πρίφτης μίλησε για τη νίκη του Άρη επί της Μπάνβιντ, τονίζοντας πως η ομάδα του είχε διάρκεια και πίστη. Σίμτσακ: "Είμαστε μία ομάδα που όλοι οι παίκτες διψάνε".

Αναλυτικά τα όσα δήλωσαν μετά το τέλος της αναμέτρησης Άρης - Μπάνβιντ, τόσο ο προπονητής της ομάδας, Δημήτρης Πρίφτης, όσο και ο παίκτης των κιτρινόμαυρων, Βασίλης Σίμτσακ.

Ο Δημήτρης Πρίφτης σχολίασε τα εξής: "Τα πήγαμε πολύ καλά. Είχαμε διάρκεια και πίστη. Τα πήγαμε πολύ καλά και συνεχίζουμε. Στο τέταρτο δεκάλεπτο παίξαμε καταπληκτικά και συνεχίζουμε για την επόμενη φάση. Είναι κάτι που ακολουθεί την ομάδα εξ αρχής. Όλα τα μέλη της ομάδας έχουν δίψα για το επόμενο επίπεδο. Κανείς από εμάς δεν έχει μεγάλα συμβόλαια. Είναι ένα στοιχείο και το άλλο είναι πως χτίζουμε ομοιογένεια και συνοχή στο παιχνίδι μας. Είχαμε δίψα και ενέργεια, αλλά και υψηλή συγκέντρωση. Σίγουρα μας ενδιαφέρει να έχουμε καλή διασταύρωση για τη συνέχεια. Έχουμε όμως ένα παιχνίδι για το πρωτάθλημα και πρέπει να επανέλθουμε αυτή είναι η δυσκολία. «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με τους Δίπλαρο και Φλιώνη. Τα παιδιά δουλεύουν και έχουν διάθεση και αυτό που θέλαμε το έδειξαν στο παρκέ".

Σίμτσακ: "Όλοι οι παίκτες διψάνε"

Από την πλευρά των παικτών του Άρη μίλησε ο Βασίλης Σίμτσακ, ο οποίος τόνισε τα εξής: " Είμαστε μια ομάδα που όπως είπε και ο προπονητής όλοι οι παίκτες διψάνε. Κανείς δεν το έχει αντιληφθεί αλλά κάθε βήμα είναι και μια πρόκληση για εμάς. Είναι ο χαρακτήρας όλων των παιδιών. Έχουν όρεξη να μάθουν. Κατά δεύτερον είναι και η δουλειά των προπονητών.

Δεν σταματάμε εδώ. Πετύχαμε τον αρχικό μας στόχο αλλά δεν ενθουσιαζόμαστε δεν λέμε μεγάλα λόγια. Συνεχίζουμε και βλέπουμε. Το ατού που έχει η ομάδα είναι να μπαίνουν νέα παιδιά. Οι μικροί τυγχάνουν της εμπιστοσύνης όλων και έχουν την δυνατότητα να ανταπεξέλθουν. Ο προπονητής είχε δίκιο όσον αφορά την τακτική. Συγκεντρωθήκαμε πολύ στην άμυνα. Στην επίθεση υπάρχει ταλέντο και βγήκε αυτό".

ΜακΝίλ: "Κάναμε σπουδαία δουλειά στην πρώτη φάση"

Ο Αμερικανός γκαρντ, Τζέρελ ΜακΝίλ, δήλωσε πως: "Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα για την πορεία μας μέχρι τώρα. Πετύχαμε μεγάλες νίκες, είχαμε και κάποιες ήττες, αλλά μείναμε ενωμένοι. Θέλω να συγχαρώ τον κόουτς και τους συνεργάτες του για την πολύ καλή δουλειά που έκαναν στο να μας προετοιμάσουν σωστά. Κάναμε σπουδαία δουλειά στη πρώτη φάση, είμαι περήφανος για όλα τα παιδιά στα αποδυτήρια! Ανυπομονούμε για τη συνέχεια της διοργάνωσης".

Eρνάκ: "Ήμασταν πολύ νευρικοί από την αρχή"

Ο προπονητής της Μπάνβιντ, Σελτσούκ Ερνάκ, είπε τα εξής: "Συγχαρητήρια στον Άρη όχι μόνο για σήμερα, αλλά για όλη την πορεία του. Έπαιξαν πολύ καλά σε όλη την κανονική διάρκεια του Γιούροκαπ, πήραν άξια την πρώτη θέση τους εύχομαι καλή πορεία στην δεύτερη φάση… Είμαστε νέα ομάδα, ήμασταν πολύ νευρικοί από την αρχή ως το τέλος. Κάναμε την χειρότερη εμφάνισή μας, χάσαμε πολλά σουτ, πολλές βολές και είναι αδύνατο να κερδίσεις τόσο καλές ομάδες, αν κάνεις αυτά. είναι πολύ πιο δύσκολο και σκληρό το Γιούροκαπ σε σχέση με πέρσι. Ο όμιλός μας ήταν μακράν ο πιο δύσκολος από τους υπόλοιπους και αυτό με κάνει χαρούμενο που προκριθήκαμε. Το θέμα είναι ποιες ομάδες θα έρθουν από την Ευρωλίγκα για να δούμε το επίπεδο στη συνέχεια".

TAGS EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ