ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πρίφτης: "Δεν σκέφτομαι το επόμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, αλλά το προηγούμενο"

Πρίφτης: "Δεν σκέφτομαι το επόμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, αλλά το προηγούμενο"
EUROKINISSI

Για την νοοτροπία των παικτών του, που συχνά θεωρούν πιο εύκολο το έργο τους στο παρκέ, μίλησε ο Δημήτρης Πρίφτης στην κάμερα της ΕΡΤ μετά από την νίκη επί του Κολοσσού.

Η απογοήτευση ήταν ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του, ο προβληματισμός από τα σκαμπανεβάσματα του Παναθηναϊκού. Ο Δημήτρης Πρίφτης δεν ήταν ευχαριστημένος από το κακό πρώτο μέρος της ομάδας του στη Ρόδο, παραδέχθηκε πως υπάρχει έλλειψη σοβαρότητας, δεν έψαξε δικαιολογίες και τόνισε ότι δεν έχει ξεχάσει την προ ημερών βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Πρίφτης:

"Έτσι όπως εμφανιστήκαμε στο δεύτερο δεκάλεπτο κυρίως, όποιος έβλεπε το παιχνίδι, δεν μπορούσε να δει ότι θα παίξουμε έτσι στο β' μέρος. Ήταν θέμα ενέργειας και μακρινού σουτ. Ανεβάσαμε την ένταση, τα ποσοστά του Κολοσσού έπεσαν, βάλαμε κάποια σουτ και άνοιξε το σκορ. Είναι θέμα προσέγγισης, καθαρά. Κάποια στιγμή πιστεύεις ότι τα πράγματα είναι πιο εύκολα, ενώ αυτό δεν ισχύει ποτέ, πρέπει να είσαι πάντα σοβαρός, σε όλο το παιχνίδι.

Πρέπει να υιοθετήσουμε την εικόνα του β' μέρους και να αποφεύγουμε τα συμπτώματα του πρώτου. Είναι θέμα ομαδικό και προσωπικό, να είμαστε σοβαροί και με διάρκεια. Το ίδιο έγινε και στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, αυτά τα σκαμπανεβάσματα δεν επιτρέπονται σε αυτό το επίπεδο. Σαφώς οφείλεται και στις απουσίες, αλλά δεν μπορούμε να κρυβόμαστε πίσω από δικαιολογίες. Έχουμε απουσίες, προβλήματα μικρά ή μεγάλα, αλλά πρέπει να είμαστε σοβαροί. Μας προβληματίζει ότι παρουσιάζουμε δύο πρόσωπα.

Μας λείπει ο Γιόβιτς, αναγκαστήκαμε για διάφορους λόγους να φύγει ο Πέρι, έλειπε σήμερα και ο Μποχωρίδης, αναγκαζόμαστε να καλύπτουμε τον άσο εκ των έσω. Περιμένουμε να μπει ο Παπαπέτρου, ο Μποχωρίδης είναι ζήτημα 2-3 ημερών, ο Γιόβιτς έχει ακόμα μέλλον. Εχουμε τόσα ματς μπροστά μας, που δεν σκέφτομαι το επόμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Σκέφτομαι το προηγούμενο".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΡΙΦΤΗΣ ΚΟΛΟΣΣΟΣ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ