EUROBASKET 2022

Ποτζέκο για Γιάννη Αντετοκούνμπο: "Δεν είναι θνητός, αν αρχίσω να βλέπω VIDEO του θα πέσω σε κατάθλιψη"

Ο Τζιανμάρκο Ποτζέκο
Ο Τζιανμάρκο Ποτζέκο ©BASKETBALLCL

Ο προπονητής της εθνικής Ιταλίας (αντιπάλου της Εθνικής Ανδρών), Τζιανμάρκο Ποτζέκο, προχώρησε σε μία απίστευτη δήλωση για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, λέγοντας ότι αν καθόταν να δει VIDEO για το πώς θα τον αντιμετωπίσει θα έπεφτε σε κατάθλιψη.

Ο Τζιανμάρκο Ποτζέκο φημίζεται για τις επικές δηλώσεις του. Πρόσθεσε λοιπόν ακόμα μία τρομερή ατάκα στο βιογραφικό, αφού σε συνέντευξη που παραχώρησε στο "Sky Sports Italia" είπε απίστευτα πράγματα για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ενόψει του αγώνα της Ιταλίας με την Εθνική Ανδρών στις 3 Σεπτεμβρίου για την 2η αγωνιστική του Eurobasket.

"Ήδη ζω άσχημα με όλη την ένταση που έχουμε. Αν όμως επικεντρωθώ στον Αντετοκούνμπο... Καταλαβαίνω την πίεση που υπάρχει στον Γιάννη, είναι απίστευτος παίκτης. Αλλά έχω άλλα προβλήματα. Αν παρακολουθήσω VIDEO του θα πέσω σε κατάθλιψη" δήλωσε χαρακτηριστικά ο προπονητής της εθνικής Ιταλίας, για να προσθέσει:

"Δεν είναι θνητός. Ευτυχώς θα υπάρχουν και θνητοί αντίπαλοι. Από την άλλη, αυτό θα μας δώσει κίνητρο όταν αντιμετωπίζουμε ένα φαινόμενο όπως αυτός. Είναι ένα πολύ ανταγωνιστικό Eurobasket".

TAGS EUROBASKET 2022 EUROBASKET ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΙΤΑΛΙΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ