ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

Πόλεμος στην Ουκρανία: Ο Λούντμπεργκ της ΤΣΣΚΑ αναχώρησε οικογενειακώς από τη Μόσχα

Ο Ίφε Λούντμπεργκ
Ο Ίφε Λούντμπεργκ INTIME

Στη Δανία ταξίδεψε ο Ίφε Λούντμπεργκ, κρίνοντας πως αυτή είναι η καλύτερη επιλογή για να μην θέσει σε κίνδυνο την οικογένειά του.

Η ΤΣΣΚΑ βρίσκεται σε δεινή θέση, αφού ο ένας μετά τον άλλον οι παίκτες της αναζητούν τρόπο για να διασφαλίσουν πως οι ίδιοι και οι οικογένειές τους δεν θα εκτεθούν στον παραμικρό κίνδυνο.

Ύστερα απ' όσα συνέβησαν με τον Τόκο Σενγκέλια και την πληροφορία ότι ο Μάριος Γκριγκόνις ζήτησε να αποχωρήσει εξαιτίας της στρατιωτικής επέμβασης των Ρώσων στην Ουκρανία, ήταν ο Ίφε Λούντμπεργκ που πήρε το αεροπλάνο και "πέταξε" οικογενειακώς από τη Μόσχα.

Ήταν μάλιστα ο ίδιος που ενημέρωσε για την απόφασή του, εκφράζοντας την ελπίδα πως σύντομα θα επιστρέψει, με τη σύζυγο και το παιδί τους, σαν να μην συνέβη τίποτα. Πόσο κοντά στην πραγματικότητα είναι αυτή η ευχή αυτό θα φανεί αργά ή γρήγορα. Πάντως οι ρωσικές ομάδες ετοιμάζονται ήδη για σχεδόν... μόνιμη εγκατάσταση στο Βελιγράδι.

"Καλησπέρα σε όλους. Εξαιτίας της τρέχουσας περίπλοκης κατάστασης που βρισκόμαστε, σήμερα επέστρεψα στην πατρίδα μου, στη Δανία, για να περιφρουρήσω την ασφάλεια της οικογένειάς μου. Ελπίζω ότι το συντομότερο δυνατό όλα θα επανέλθουν στην κανονικότητα", έγραψε στο μήνυμά του.

TAGS ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ