ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

Πόλεμος στην Ουκρανία: Η Ζάλγκιρις αρνείται να παίξει με ΤΣΣΚΑ και Ζενίτ σε ρωσικό έδαφος

Ο Λεκαβίτσιους σε αγώνα της Ζάλγκιρις
Ο Λεκαβίτσιους σε αγώνα της Ζάλγκιρις PHOTO CREDITS: EUROKINISSI

Η Ζάλγκιρις ανακοίνωσε πως δεν προτίθεται να ταξιδέψει στη Ρωσία για να παίξει με ΤΣΣΚΑ Μόσχας (25/3) και Ζενίτ (8/4), λόγω της εμπόλεμης κατάστασης στην Ουκρανία.

Μετά την Μπαρτσελόνα, που αποφάσισε την αναβολή του ταξιδιού στη Ρωσία για τα παιχνίδια με Ζενίτ και ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ήταν η σειρά της Ζάλγκιρις να ανακοινώσει τις δικές της αποφάσεις για την EuroLeague.

Η λιθουανική ομάδα, η οποία παρεμπιπτόντως έχει βάλει την ουκρανική σημαία ως φόντο στο avatar του Twitter, ανακοίνωσε πως δεν προτίθεται να ταξιδέψει στη Ρωσία για να παίξει με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (στις 25 Μαρτίου) και τη Ζενίτ (στις 8 Απριλίου) στο υπόλοιπο της regular season.

Όπως αναφέρει μάλιστα ο GM της Ζάλγκιρις, Παούλιους Μοτιεγιούνας: "Θα μιλήσουμε με τους δυτικούς συλλόγους της διοργάνωσης, προσφέροντας μια κοινή απόφαση για όλους, όχι μόνο για τη μη διεξαγωγή των αγώνων στη Ρωσία, αλλά επίσης για το μποϊκοτάζ των αναμετρήσεων απέναντι σε όλες τις ρωσικές ομάδες".

Όλα αυτά, μία μέρα πριν από την τηλεδιάσκεψη που έχει ανακοινωθεί από την EuroLeague πως θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου.

TAGS ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ