ΠΟΚΟΥΣΕΒΣΚΙ

Οι Θάντερ στέλνουν τον Αλεξέι Ποκουσέβσκι στην G-League

Ο Αλεξέι Ποκουσέβσκι των Θάντερ σε αγώνα την σεζόν 2020/21
Ο Αλεξέι Ποκουσέβσκι των Θάντερ Ⓒ 2021 PHELAN M. EBENHACK/ASSOCIATED PRESS

Ο Αλεξέι Ποκουσέβσκι μετακομίζει στη G-League και στη θυγατρική ομάδα των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, τους Οκλαχόμα Σίτι Μπλου.

Οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ αποφάσισαν να στείλουν στην G-League τον Αλεξέι Ποκουσέβσκι προκειμένου να πάρει αγώνες στα πόδια του και να αποκτήσει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Το Νο.17 του φετινού NBA Draft, έχει αγωνιστεί ήδη σε 17 παιχνίδια με τη φανέλα των OKC, όμως όπως φαίνεται ακόμη δεν έχει αποκτήσει τις κατάλληλες εμπειρίες και ίσως ένα πιο πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα, με αποτέλεσμα οι ιθύνοντες των Θάντερ να τον στείλουν στη θυγατρική ομάδα, τους OKC Blue, προκειμένουν να πάρει παραπάνω χρόνο συμμετοχής αλλά και περισσότερες εμπειρίες για να αναπτύξει το ταλέντο του και να επιστρέψει καλύτερος.

Σε συνολικά 17 αγώνες, μετρά κατά μέσο όρο 3.3 πόντους, 3.5 ριμπάουντ, 1.4 μπλοκ και 1.2 ασίστ, σε 17 λεπτά που αγωνίζεται.

Μάλιστα, δεν είναι ο μόνος που θα πάρει αυτό τον δρόμο, αφού θα έχει στο πλευρό του και τον Τάι Τζερόμ. Ανά πάσα ώρα και στιγμή, ο 19χρονος φόργουορντ μπορεί να επιστρέψει στο ΝΒΑ, αν οι Θάντερ τον χρειαστούν.

ⓒ 2021 Phelan M. Ebenhack/Associated Press

TAGS ΠΟΚΟΥΣΕΒΣΚΙ ΟΚΛΑΧΟΜΑ ΣΙΤΙ ΘΑΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ