NBA FINALS

Ποιος ήταν ο δημοσιογράφος στο μπλουζάκι του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Ποιος ήταν ο δημοσιογράφος στο μπλουζάκι του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν ξέχασε τον θρυλικό σχολιαστή των αγώνων των Μπακς, Τζιμ Πάσκε, ο οποίος αποσύρθηκε στο τέλος της σεζόν, φορώντας μπλουζάκι για χάρη του κατά την διάρκεια των πανηγυρισμών για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τους Μπακς.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο οδήγησε τους Μπακς στο πρωτάθλημα, πήρε σπίτι του το βραβείο του MVP των NBA Finals, αλλά παραμένει ένα απλό παιδί. Ένα παιδί που τιμάει τους ανθρώπους που σημάδεψαν την πορεία του στο ΝΒΑ. Ανθρώπους όπως ο Τζιμ Πάσκε.

Ο θρυλικός σχολιαστής των αγώνων των Μπακς αποσύρθηκε στο τέλος της κανονικής περιόδου, σε μία απόφαση που είχε συγκινήσει τότε τον Γιάννη. Με τα "Ελάφια" λοιπόν να κατακτούν τον τίτλο, ο "Greek Freak" θέλησε να δείξει στον Τιμ Πάσκε ότι δεν τον ξέχασε, φορώντας στους πανηγυρισμούς μία μπλούζα που έδειχνε την μορφή του γνωστού δημοσιογράφου σαν καρτούν συνοδευόμενη από μία καρδιά, που μεταφραζόταν ως "I Love Jim Paschke".

Μάλιστα, ο Γιάννης φόρεσε την συγκεκριμένη φανέλα και στην συνέντευξη που έδωσε στην δημοσιογράφο του ESPN, Μαλίκα Άντριους:

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο PRINTSCREEN

Θυμηθείτε την συνέντευξη που είχε πάρει ο Γιάννης από τον Τζιμ Πάσκε όταν ο θρυλικός δημοσιογράφος είχε ανακοινώσει την απόσυρσή του:

Το SPORT24 στους NBA Finals!

Ο διαπιστευμένος δημοσιογράφος της ομάδας του SPORT24, Χάρης Σταύρου, βρίσκεται στην απέναντι όχθη του Ατλαντικού για να μεταφέρει τον παλμό από τις αναμετρήσεις που ανέδειξαν τον νικητή του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ στον κόσμο. Ειδήσεις, στατιστικά, φαντασμαγορικά στιγμιότυπα, πολύ "Γιάννης Αντετοκούνμπο" και όλη η δράση εντός και εκτός παρκέ μόνο στο SPORT24.

Κάντε subscribe στο channel του SPORT24 στο Youtube και δείτε αποκλειστικό υλικό από τους Τελικούς του NBA!

Χορηγός της αποστολής στις ΗΠΑ ο ιταλικός και παγκόσμιος κολοσσός Mapei, με τα κορυφαία υλικά για την κατασκευή. Όταν περνάμε μπροστά από ένα εντυπωσιακό σπίτι, το θαυμάζουμε από κάτω μέχρι πάνω. Όταν μένουμε σε αυτό το σπίτι το θαυμάζουμε από κάτω μέχρι πάνω, εάν έχει στεγάνωση Mapei! Η Mapei προσφέρει μια ευρεία γκάμα στεγανωτικών προϊόντων για υπόγειους χώρους, συνεχίζει με τους ορόφους και φτάνει στις ταράτσες με κορυφαία προϊόντα στεγάνωσης για ψυχρές και πράσινες οροφές. Υλικά για την κατασκευή Mapei. Στα καταστήματα δομικών υλικών και ειδών υγιεινής και στο mapei.gr.

TAGS NBA FINALS ΤΕΛΙΚΟΙ NBA 2021 NBA ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΗΠΑ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ