NBA

Ποιοι Μπακς; Ο Μπογκντάνοβιτς βγαίνει στην αγορά ως restricted free agent

Ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς με τα χρώματα των Σακραμέντο Κινγκς σε αγώνα του ΝΒΑ
Ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς με τα χρώματα των Σακραμέντο Κινγκς AP PHOTO/RICH PEDRONCELLI

Ναυάγιο στη μεταγραφή του Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς στους Μπακς, καθώς ο Σέρβος αποφάσισε να βγει στην αγορά ως restricted free agent, διαλύοντας τη συμφωνία που είχαν οι Σακραμέντο Κινγκς με την ομάδα του Μιλγουόκι.

Η συμφωνία των Μπακς με τους Κινγκς, δεν υφίσταται πια. Ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς αποφάσισε να βγει στην αγορά ως restricted free agent, προφανώς για να βρει ένα συμβόλαιο καλύτερο από αυτό που θεώρησαν στο Μιλγουόκι πως ήταν αρκετά καλό για να τον δελεάσουν ώστε να μετακομίσει μέσω sign-and-trade που θα έστελνε στο Σακραμέντο τον Ντόντε ΝτιΒιντσέντζο, τον Ντι Τζέι Γουίλσον και τον Ερσάν Ιλιασόβα.

Τι σημαίνει αυτή η απόφαση του Σέρβου; Ότι έχει το δικαίωμα να επιλέξει εκείνος την επόμενη ομάδα του, στα 28 του χρόνια και μετά από τρεις σεζόν στους Κινγκς, οι οποίοι όμως θα έχουν την τελευταία λέξη. Αν, για παράδειγμα, ο Μπογκντάνοβιτς δώσει τα χέρια με τους Ατλάντα Χοκς για τετραετές συμβόλαιο αξίας 60 εκατομμυρίων δολαρίων και οι Κινγκς θεωρήσουν ότι μπορούν να καλύψουν αυτό το ποσό, έχουν το δικαίωμα να ματσάρουν εντός δύο ημερών την προσφορά και να τον κρατήσουν.

TAGS NBA ΣΑΚΡΑΜΕΝΤΟ ΚΙΝΓΚΣ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ