ΠΑΟΚ

Ποδοσφαιρική προπόνηση

Ποδοσφαιρική προπόνηση
ibokouvelas

Ποδοσφαιρκή ήταν η μεσημεριανή προπόνηση της ομάδας του ΠΑΟΚ που πραγματοποίθηκε στην Τούμπα

Οι Χαριτόπουλος, Μαματζιόλας και Ρόου, προτίμησαν να υπερασπιστούν τις εστίες των δύο ομάδων που με πάθος διεκδίκησαν τη νίκη. Ο Γκιλέσπι ξεκίνησε ως διαιτητής, προσπαθώντας να αποβάλλει κι έναν συμπαίκτη του με κόκκινη... πιστωτική κάρτα, ενώ αγωνίστηκε και ως παίκτης.
Πρώτος σκόρερ του αγώνα, αναδείχθηκε ο Γιώργος Τσιάκος που έκανε χατ τρικ, ενώ σημείωσε και γκολ με ανάποδο ψαλίδι, το οποίο πανηγύρισε παρέα με τον Θρασύβουλο Σφέικο. Αξιόλογη ήταν και η παρουσία του φροντιστής της ομάδας, Μανώλη Βαλλιάνου, που έκανε πολλά χιλιόμετρα και ήταν επικίνδυνος για τους αντίπαλους τερματοφύλακες, λόγω των δυνατών σουτ που επιχείρησε.

Σε καλή κατάσταση αποδείχθηκε ότι βρίσκεται κι ο προπονητής της ομάδας Κώστας Φλεβαράκης, που οργάνωσε το παιχνίδι, αλλά έβαλε κι ένα γκολ, ενώ ο Νίκος Κούβελας έδειξε ότι και στο ποδόσφαιρο διαθέτει την κατάλληλη εμπειρία.

Ο Μάρτιν Ρίνγκστρομ από την πλευρά του, παρότι υποσχέθηκε ότι οι ικανότητές του είναι εφάμιλλες του συμπατριώτη του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, δεν δικαίωσε τις προσμονές, ενώ τέλος ο Ιμπραΐμ Κουτλουάι, δεν δικαίωσε το παρατσούκλι "Χακάν Σουκούρ", που του έδωσαν οι συμπαίκτες του.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ επανέρχονται στις προπονήσεις από τη Δευτέρα, οπότε και ξεκινά η προετοιμασία της ομάδας για τον επόμενο αγώνα πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό, το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2008 στο ΟΑΚΑ.






TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ