ΠΑΟΚ

Ο Πανελούδης παραχώρησε με συμβολαιογραφική πράξη το δικαίωμα μεταβίβασης των μετοχών στον Γαλατσόπουλο

Ο Πανελούδης παραχώρησε με συμβολαιογραφική πράξη το δικαίωμα μεταβίβασης των μετοχών στον Γαλατσόπουλο
Πανελούδης

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ συνεπής στις εξαγγελίες της, αλλά και τους λόγους για τους οποίους ανέλαβε τη διοίκηση ενημερώνει ότι σήμερα ο Τάκης Πανελούδης παραχώρησε με συμβολαιογραφική πράξη το δικαίωμα μεταβίβασης του πακέτου των μετοχών που έχει στην κατοχή προς τον Ευάγγελο Γαλατσόπουλο.

Ο νυν πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, έχει πλέον τη δυνατότητα να μεταβιβάσει το σύνολο ή μέρος των μετοχών προς τον εαυτό του ή τρίτους. Μάλιστα σύμφωνα με την σημερινή συμφωνία η ΚΑΕ ΠΑΟΚ αλλάζει οριστικά σελίδα και παράλληλα όμως απομένουν να φανούν ποιες θα είναι οι εξελίξεις που θα λάβουν χώρα από εδώ και μπρος.
Εξελίξεις που θα έχουν να κάνουν με το κατά πόσο θα υπάρξει ή όχι οριστική αλλαγή σελίδας στο ιδιοκτησιακό της ΚΑΕ ΠΑΟΚ κι αυτό γιατί από την παραπάνω ανακοίνωση ουσιαστικά το πακέτο των μετοχών που έχει στην κατοχή του ο Τάκης Πανελούδης παραμένει στην κατοχή μέχρι νεοτέρας.Στα αγωνιστικά επιστροφή στις προπονήσεις για τους παίκτες του ΠΑΟΚ, μετά το χθεσινό μεγάλο ταξίδι της επιστροφής από την Σαμάρα της Ρωσίας για το τελευταίο παιχνίδι στην φετινή περιπέτεια του FIBA Eurocup.

Η διακοπή του πρωταθλήματος δίνει την δυνατότητα στον προπονητή του ΠΑΟΚ, Κώστα Φλεβαράκη, να αναπροσαρμόσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το πρόγραμμα προετοιμασίας της ομάδας και ταυτόχρονα να ξεκουράσει τους ήδη καταπονημένους καλαθοσφαιριστές της ομάδας.

Όσο για αύριο Παρασκευή έχει προγραμματιστεί προπόνηση στο γήπεδο της Τούμπας (12:00), ενώ θα ακολουθήσει διήμερο ρεπό για όλη την ομάδα και επιστροφή στις προπονήσεις την προσεχή Δευτέρα (04/02).

Από την σημερινή προπόνηση της ομάδας του ΠΑΟΚ απουσίασαν ο Μαμουτού Ντιαρά, που βρίσκεται στη Γαλλία μετά από σχετική άδεια και επιστρέφει το βράδυ της Κυριακής (03/02), αλλά και ο Χάρης Γιαννόπουλος που ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας.






TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ