ΙΚΑΡΟΣ

Πλήθος κόσμου στον αγιασμό του Ικάρου

Πλήθος κόσμου στον αγιασμό του Ικάρου
INTIME SPORTS

Το μεσημέρι της Κυριακής έγινε ο αγιασμός του Ικάρου παρουσία όλων των τμημάτων του συλλόγου και το κλειστό της οδού Κατσώνη κατακλύστηκε από πολλούς φίλους της ομάδας

Το μεσημέρι της Κυριακής (21/10) έλαβε χώρα ο αγιασμός όλων των τμημάτων του Ικάρου Καλλιθέας.

Το κλειστό της οδού Λάμπρου Κατσώνη κατακλύστηκε από φίλους του συλλόγου και ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Δημήτρης Αγγελόπουλος στάθηκε τόσο στο αθλητικό, όσο και στο πολιτιστικό έργο που προσφέρει ο Ίκαρος Καλλιθέας.

Παράλληλα τόνισε στους γονείς των παιδιών ότι πρέπει να αναλάβουν κι αυτοί πρωτοβουλίες, καθώς από φέτος δημιουργήθηκε σύλλογος γονέων των αθλητών του Ικάρου.

Η γυναικεία ομάδα του Ικάρου έδωσε το «παρών» μια μέρα μετά την σπουδαία εκτός έδρας επικράτηση της επί της Τερψιθέας και καταχειροκροτήθηκε, όπως επίσης και τα παιδιά του εφηβικού τμήματος, τα οποία την προηγούμενη Τρίτη είχαν νικήσει άνετα τον Πανιώνιο μέσα στη Νέα Σμύρνη.

Ο κύριος Αγγελόπουλος για μια ακόμη φορά κατέστησε σαφές πως η γυναικεία ομάδα διατηρεί την αυτονομία της και κάλεσε οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο να αναλάβει τα ηνία της, ή έστω να την βοηθήσει καθ' οποιονδήποτε τρόπο.

TAGS ΙΚΑΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ