ΑΡΗΣ

Πλησιάζει η επίσημη πρώτη

Πλησιάζει η επίσημη πρώτη
Ματσόν

Σε ρυθμούς της "πρώτης" της Δευτέρας για την νέα αγωνιστική περίοδο κινούνται στον Άρη

Συγκεκριμένα στην διάθεση του Αντρέα Ματσόν δεν θα βρίσκεται σίγουρα ο Κίκι Κλάρκ που ήρθε την περασμένη Πέμπτη (14/08) στην Θεσσαλονίκη και αναμένεται να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα στις 30 του μήνα στον Άγιο Νικόλαο της Νάουσας.
Στην έναρξη του πρώτου σταδίου της προετοιμασίας με τον Αμερικανό με το βουλγάρικο διαβατήριο να πρέπει να είναι μέχρι εκείνη την ημέρα με την υπόλοιπη αποστολή της Εθνικής Βουλγαρίας.

Κατά τα άλλα ο Ιταλός τεχνικός του Άρη θα έχει σίγουρα στην διάθεσή του τους άλλους δύο κοινοτικούς του Μπλάγκοντα Σέκουλιτς και Άντον Γκαβέλ. Ο τελευταίος θα πρέπει να σημειωθεί ότι το τρέχον τριήμερο βρίσκεται στην Ουκρανία με την Εθνική ομάδα της χώρας του.

Κατά τα άλλα τα δύο ερωτηματικά έχουν να κάνουν με το αμερικάνικο δίδυμο των Σον Μάρσαλ και Σπένσερ Νέλσον. Αυτό που απομένει να διευθετηθεί είναι η τακτοποίηση του ταξιδιού τους από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Όσο για τον Ματσόν πριν ταξιδέψει για την Θεσσαλονίκη φρόντισε χθες να βρεθεί στην Πεσκάρα της Ιταλίας εκεί όπου παρακολούθησε την πρώτη μέρα της Β΄ φάση του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Παίδων.

Η προσοχή του μάλιστα στο παιχνίδι της Εθνικής μας ήταν στραμμένη στον διεθνή φόργουορντ της ομάδας Λίνου Χρυσικόπουλου. Τον τελευταίο υπενθυμίζεται ότι στην πρώτη φάση του τουρνουά είχε παρακολουθήσει το μέλος του τεχνικού τιμ Χάρης Μαρκόπουλος.








TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ