ΑΡΗΣ

Αργυρόπουλος: "Πολύ καλό ρόστερ"

Αργυρόπουλος: "Πολύ καλό ρόστερ"
Αργυρόπουλος

Μία εβδομάδα πριν την έναρξη της προετοιμασίας του Άρη, ο Νίκος Αργυρόπουλος βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη

Το πρωί της Τρίτης ο Έλληνας πλέι μέικερ έκανε την πρώτη του επίσκεψη στο "Αλεξάνδρειο" αλλά και δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ, τονίζοντας ότι ανυπομονεί να φορέσει την "κίτρινη" φανέλα.
" Βρίσκομαι στην δεύτερη μεγαλύτερη σε πληθυσμό πόλη της Ελλάδας και είμαι πολύ χαρούμενος. Η Θεσσαλονίκη είναι μια πολύ όμορφη πόλη που σου παρέχει πάρα πολλά πράγματα. Ειλικρινά χαίρομαι πολύ που βρίσκομαι στην Θεσσαλονίκη και τον Άρη. Έχω ακούσει από όλους τα καλύτερα και για την ομάδα και για την πόλη και περιμένω να το επιβεβαιώσω και μόνος μου. Για να περάσεις όμως πολύ καλά κατά την διάρκεια της σεζόν, πολύ σημαντικό ρόλο παίζουν τα αποτελέσματα της ομάδας. Είμαι σίγουρος ότι θα τα πάμε πολύ καλά και σε συνδυασμό με αυτό θα απολαμβάνω ακόμη περισσότερο την παραμονή μου στην πόλη και θα είναι ακόμη ομορφότερη στα μάτια μου".

Την προσεχή Δευτέρα (25/08) θα αρχίσει η προετοιμασία της ομάδας, ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν. Πως προετοιμάζεις τον εαυτό σου για την συγκεκριμένη μέρα;

" Πραγματικά αισθάνομαι πάρα πολύ ωραία και δεν κρύβω ότι ανυπομονώ να ξεκινήσει η προετοιμασία. Ο λόγος που ήρθα μια εβδομάδα νωρίτερα από την πρώτη συγκέντρωση της ομάδας ήταν γιατί θέλω να εγκλιματιστώ καλύτερα με την πόλη, να πάω στο γήπεδο και να κάνω μερικές ατομικές προπονήσεις, αλλά και να γνωρίσω γενικότερα το περιβάλλον και τον χώρο που θα κινούμαι για να νιώθω πιο άνετος. Για μένα είναι μια πάρα πολύ ωραία και ευχάριστη εμπειρία, ενώ περιμένω πως και πως για να ξεκινήσουμε την Δευτέρα".

Με βάση το υλικό που διαθέτει ο Άρης, τι περιμένεις να πετύχει η ομάδα εντός και εκτός ελληνικών συνόρων;

" Το ρόστερ του Άρη ενόψει της νέας χρονιάς είναι πολύ καλό. Όλο το τεχνικό επιτελείο είναι εξαιρετικό και θεωρώ ότι αν δουλέψουμε σοβαρά, σε συνδυασμό πάντα με την βοήθεια που θα μας παρέχει ο κόσμος πιστεύω ότι εμείς θα είμαστε αυτοί οι οποίοι θα καταφέρουμε να εξασφαλίσουμε μια από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρωλίγκα. Υπάρχουν βέβαια και κάποιες άλλες ομάδες που δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητες, μια και έχουν ενισχυθεί πάρα πολύ, αλλά επιμένω ότι το ρόστερ μας και ο κόσμος που έχουμε μας δίνουν τον πρώτο λόγο".

"Επίσης σημαντικό ρόλο θα διαδραματίσει η επιστροφή του Αντρέα Ματσόν που για μένα πιστεύω ότι ήταν ότι καλύτερο μπορούσε να κάνει η ομάδα. Πρόκειται εξάλλου για έναν προπονητή που έχει ξανά εργαστεί στον Άρη παρουσιάζοντας ένα πολύ πετυχημένο έργο. Την δεδομένη χρονική στιγμή ο Άρης χρειάζεται παίκτες και προπονητή που να δίνουν την ψυχή τους για την ομάδα. Και ο κύριος Ματσόν είναι ένας προπονητής που αποδεδειγμένα δίνει κάθε φορά το 100% της ενέργειας του

".

Αναφέρθηκες στην παρουσία των φιλάθλων του Άρη. Θεωρείς ότι ένα γεμάτο Αλεξάνδρειο θα αποτελέσει το μεγάλο "όπλο" της ομάδας σε μια ακόμη δύσκολη χρονιά με πολύ υψηλές απαιτήσεις;

" Αυτό εξυπακούεται. Ο βασικός στόχος της ομάδας θα είναι να παίζει πολύ ωραίο μπάσκετ και ο κόσμος του Άρη είναι πάρα πολύ μπασκετικός, άρα ξέρει καλά το άθλημα. Συνεπώς τον ενδιαφέρει να βλέπει την ομάδα του εκτός από το να παίρνει νικηφόρα αποτελέσματα, να του προσφέρει παράλληλα και ωραίο θέαμα. Το βασικό λοιπόν είναι η ομάδα να παίζει όμορφο μπάσκετ και έτσι να φέρουμε τον κόσμο κοντά μας. Ξέρουμε ότι η περσινή χρονιά δεν ήταν και η πιο πετυχημένη, οπότε σε καμιά περίπτωση δεν θέλουμε να επαναληφθεί το ίδιο. Θα πρέπει να είμαστε πάρα πολύ σοβαροί τόσο στο ελληνικό Πρωτάθλημα, όσο και στο Eurocup που είναι δύο δυνατές διοργανώσεις και είμαι αισιόδοξος ότι θα έχουμε μια αξιοπρεπέστατη πορεία. Με τον κόσμο στο πλευρό μας μπορούμε να πετύχουμε σπουδαία πράγματα".

Μάσεϊ: " Δεν ξεχνώ"
Στη Θεσσαλονίκη και τα γραφεία της ΚΑΕ Άρης βρέθηκε ο Τζερεμάια Μάσεϊ που εκμεταλλεύθηκε το ρεπό από την εθνική Σκοπίων για να επισκεφθεί τους παλιούς του φίλους.

" Είναι πολύ όμορφο συναίσθημα να επιστρέφεις σε μέρη που έχεις ζήσει απίστευτες στιγμές και που θα θυμάσαι για πάντα στην ζωή σου. Όπως επίσης και να βλέπεις ανθρώπους που τους αγαπάς και σε αγαπούν πραγματικά. Δεν ξεχνώ με τίποτα τον Άρη και τα δύο υπέροχα χρόνια που έζησα ως παίκτης της ομάδας. Πάντα θα έχω την ομάδα στην καρδιά μου και με την πρώτη ευκαιρία θα επισκέπτομαι την Θεσσαλονίκη που για μένα είναι το δεύτερο σπίτι μου. Μέσα στην χρονιά μάλιστα θα έρθω σίγουρα, όταν δεν θα έχω αγωνιστικές υποχρεώσεις".

Ο πρώην σταρ του Άρη συνομίλησε με τους Γάϊο Σκορδίλη, Γιάννη Νικητάκη και Βασίλη Βουρτζούμη ενώ χαιρέτησε όλους τους υπαλλήλους του Άρη στους οποίους υποσχέθηκε: " Θα γυρίσω να σας δω ξανά σύντομα".



















TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ