EUROLEAGUE

Πλάθα: "Είμαστε επικίνδυνοι"

Πλάθα: "Είμαστε επικίνδυνοι"
Πελεκάνος Πλάθα

"Είμαστε επικίνυνοι" δήλωσε ο Χοάν Πλάθα, κάτι που πρέπει να προσέξουν οι ερυθρόλευκοι την Τρίτη

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει το ρόλο του αουτσάιντερ στην προημιτελική σειρά με τον Ολυμπιακό, αλλά αυτό μπορεί να αποβεί επικίνδυνο. Το ότι η ομάδα της Μαδρίτης δεν προκαλεί άγχος, όσο η Μπαρσελόνα, η ΤΣΣΚΑ ή ακόμη και η Τάου, δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να κάνει τη ζημιά στον Ολυμπιακό, ακόμη και μέσα στο ΣΕΦ.
Πλάθα: "Είμαστε επικίνδυνοι!"

Μιλώντας για την αναμέτρηση με τους ερυθρόλευκους, ο προπονητής της Ρεάλ, τόνισε: " Στόχος μας είναι να κερδίσουμε το ένα από τα πρώτα δύο παιχνίδια, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, μια σπουδαία ομάδα που έχει κερδίσει το δικαίωμα να θεωρείται ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση της φετινής Ευρωλίγκα. Ξέρουμε ότι έχουμε ένα δύσκολο έργο μπροστά μας, αλλά πρέπει να πιστέψουμε στις δυνατότητές μας.

Όποτε το έχουμε κάνει αυτό, είμαστε επικίνδυνη ομάδα και μπορούμε να νικήσουμε τον οποιονδήποτε. Είναι σημαντικό να ξεπεράσουμε την πίεση που θα υπάρχει μέσα στο ΣΕΦ, ένα γήπεδο στο οποίο οι οπαδοί ζουν το μπάσκετ διαφορετικά από οπουδήποτε στην Ελλάδα. Θα στηρίξουν την ομάδα τους, ως το τέλος".

Μουμπρού: "Να κλέψουμε μια νίκη!"

Από την πλευρά του, ο Άλεξ Μουμπρού, είπε: " Θα αντιμετωπίσουμε μια μεγάλη ομάδα, που έχει τεράστιο ρόστερ και είναι πολύ δυνατή μέσα στην έδρα της. Ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο, αλλά πρέπει να κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας, για να κλέψουμε μια νίκη εκτός έδρας, ώστε να έχουμε το πλεονέκτημα εμείς στη Μαδρίτη. Για να το καταφέρουμε, πρέπει να παίξουμε όπως ξέρουμε, να είμαστε καλύτεροι από κάθε άλλη φορά και να διαχειριστούμε σωστά τις κρίσιμες στιγμές. Αν είμαστε εγκεφαλικά έτοιμοι και έχουμε υπομονή, είμαι σίγουρος πως μπορούμε να πετύχουμε το στόχο μας".








TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ