ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πίτερς: "Μου έδωσε νέα έμπνευση η γέννηση της κόρης μου, παίζω και γι' αυτήν"

Πίτερς: "Μου έδωσε νέα έμπνευση η γέννηση της κόρης μου, παίζω και γι' αυτήν"
Ο Άλεκ Πίτερς INTIME SPORTS

Ο Άλεκ Πίτερς στις δηλώσεις του στη Media Day του Ολυμπιακού ενόψει του αγώνα με τη Μονακό ανέφερε μεταξύ άλλων ότι η γέννηση της κόρης του έφερε χαρά στην οικογένειά του, αλλά και νέα πνοή αγωνιστικά στον ίδιο.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Μονακό στο ΣΕΦ για τη 19η αγωνιστική της EuroLeague και ο Άλεκ Πίτερς μιλώντας στη Media Day ενόψει του αγώνα με τους Μονεγάσκους αναφέρθηκε στη γέννηση της κόρης του και πώς τον βοήθησε ψυχολογικά, γι' αυτά που θα χρειαστούν οι ερυθρόλευκοι στο παιχνίδι με τη Μονακό, αλλά και τον κόσμο που στηρίζει διαρκώς την ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Άλεκ Πίτερς: Για το ματς με τη Μονακό: "Είναι πάντα δύσκολο για εμάς όταν αντιμετωπίζουμε τη Μονακό, εκτός απο το παιχνίδι στο Final Four. Θέλουμε ένα καλό παιχνίδι και να πάρουμε τη νίκη".

Για το αν αποτελεί προτεραιότητα το να σταματήσουν τον Μάικ Τζέιμς: "Το να σταματήσουμε τον Μάικ Τζέιμς είναι ένα πράγμα. Θεωρώ ότι είναι λάθος να προσεγγίσουμε έτσι το παιχνίδι. Πρέπει να τον δυσκολέψουμε και να παίξουμε ομαδική άμυνα. Δεν είναι ένας εναντίον ενός, αλλά Ολυμπιακός εναντίον Μονακό".

Για την κόρη του και αν του έχει δώσει έξτρα κίνητρο: "Η ζωή αλλάζει για μένα και είναι καλό πράγμα. Είμαι χαρούμενος για μένα, την οικογένειά μου και τη σύζυγό μου. Είναι ένα μεγάλο γεγονός για εμάς, μου έδωσε νέα ενέργεια και έμπνευση, προσπαθώ να παίζω καλά και για την κόρη μου".

Για τους φίλους του Ολυμπιακού και την υποστήριξη που δίνουν στην ομάδα: "Οι φίλοι του Ολυμπιακού είναι εκπληκτικοί. Είχαμε ένα ακόμα sold-out, είναι υπέροχο να παίζεις μπροστά σε αυτό το παθιασμένο κοινό. Είναι δώρο καθημερινό, το οποίο όμως δεν το παίρνουμε για δεδομένο. Το λατρεύουμε, το θέλουμε και το ίδιο πιστεύω θα κάνουν και με τη Μονακό".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ