ΑΡΗΣ

Πήρε το σκοπιανό διαβατήριο ο Μάσεϊ

Πήρε το σκοπιανό διαβατήριο ο Μάσεϊ
Μάσεϊ

Ντεμπούτο στην Α1 εναντίον της Ολύμπιας θα κάνει ο Τέρι, αφού ο Μάσεϊ πήρε το σκοπιανό διαβατήριο

Από την πλευρά της η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης μετά το αίσιο τέλος του σίριαλ της έκδοσης του κοινοτικού διαβατηρίου του Μάσεϊ, τελικά από τα Σκόπια και όχι από την Σλοβακία, εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: " Το πολύκροτο σίριαλ της απόκτησης κοινοτικού διαβατηρίου για λογαριασμό του Τζερεμάϊα Μάσεϊ έλαβε τέλος. Ο 25χρονος φόργουορντ είναι από σήμερα κάτοχος σκοπιανού διαβατηρίου και πλέον γίνεται αγώνας δρόμου προκειμένου να προλάβει να αγωνιστεί την Κυριακή (09/12) στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ολύμπια Λάρισας καταλαμβάνοντας θέση κοινοτικού αντί Αμερικανού. Σε μια τέτοια περίπτωση θα ανοίξει ο δρόμος της συμμετοχής του Ρέισον Τέρι στο ελληνικό Πρωτάθλημα".

Αναφερόμενος στο παιχνίδι της Κυριακής με την Ολύμπια, ο... "Σκοπιανός" πλέον, Μάσεϊ σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ τόνισε: " Μας περιμένει μια δύσκολη αναμέτρηση. Η Ολύμπια έχει μια καλή ομάδα φέτος και ξέρουμε ότι θα παίξουν σκληρά μια και αγωνίζονται μέσα στην έδρα τους και θα είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον αγώνας".

"Εμείς από την πλευρά μας ελπίζουμε ότι θα μπούμε μέσα στο παρκέ και θα κάνουμε αυτά που πρέπει για να κερδίσουμε. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να είμαστε διαρκώς συγκεντρωμένοι και να ελέγξουμε το τέμπο του αγώνα. Αν το κάνουμε αυτό, τότε όλα θα μας πάνε καλά", κατέληξε ο σταρ των "κιτρίνων".

Όσον αφορά στο αν ο Τέρι θα κάνει ντεμπούτο στην Α1, την Κυριακή, απέναντι στην Ολύμπια, θα εξαρτηθεί από το αν η ΕΟΚ θα έχει εκδώσει μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου, το δελτίο του έχοντας από το απόγευμα στα χέρια της την φωτοτυπία του σκοπιανού διαβατηρίου του Μάσεϊ, όπως την έλαβε από τον ΕΣΑΚΕ στον οποίο την είχε στείλει η ΚΑΕ Άρης.





TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ