EUROCUP

Πιλαφίδης:"Χαρά, αλλά για λίγο"

Πιλαφίδης:"Χαρά, αλλά για λίγο"
Πιλαφίδης MOTIONTEAM

Χαρούμενος και ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο Πιλαφίδης στη συνέντευξη Τύπου

Ο Κώστας Πιλαφίδης μετά το τέλος του αγώνα, τόνισε ότι " έχουμε δικαίωμα να είμαστε χαρούμενοι, αλλά για λίγο. Από αύριο ξεκινάμε την προετοιμασία μας για το επόμενο παιχνίδι. Ήταν μια σπουδαία νίκη, αλλά γίνεται ακόμη πιο μεγάλη λόγω της αξίας του αντιπάλου.

Η Ούνιξ είναι μια ομάδα επιπέδου Ευρωλίγκας και το σημαντικό είναι ότι δείξαμε πολύ πάθος, το οποίο μας έδωσε τη νίκη. Ο Ουάσινγκτον έσπρωξε με την ενέργειά του όλη την ομάδα, ώστε να γίνει πιο επιθετική ακόμη και στην άμυνα. Το μεγαλύτερο πρόβλημα μας το δημιούργησαν οι ψηλοί και ο Μεσεριάκοφ. Έβγαλαν εκτός ρυθμού τον Σέκουλιτς και αυτό ήταν πρόβλημα για εμάς.

Από την πλερά του ο Σιρέικα είπε: "Δίνω συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ, επειδή πάλεψε για τη νίκη. Δεν είμαι ικανοποιημένος από την άμυνά μας και κάναμε και πολλές λάθος πάσες. Δώσαμε στην αρχή την ευκαιρία στον ΠΑΟΚ να βάλει πέντε τρίποντα. Δεν είχαμε δει τους Ουάσινγκτον και Πάρκερ κι αυτό μας αιφνιδίασε".

Τέλος, ο Γιάννης Καλαμπόκης σχολίασε: "Ήταν μια σημαντική νίκη κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα. Μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι με την Ολύμπια Λάρισας. Ευχαριστούμε τον κόσμο για τη στήριξή του και θέλουμε ακόμη περισσότερη βοήθεια από την πλευρά του"





TAGS EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ