ΣΙΕΝΑ

Πιανιτζάνι: "Ο χειρότερος αντίπαλος!"

Πιανιτζάνι: "Ο χειρότερος αντίπαλος!"

Ο Σιμόνε Πιανιτζάνι αναφέρθηκε στο Final-4 της Ευρωλίγκας και στο ημιτελίκό της Σιένα με τον Παναθηναϊκό, χαρακτηρίζοντας το "τριφύλλι" το πιο δύσκολο αντίπαλο.

Ο 41χρονος Ιταλός τεχνικός της Σιένα μίλησε στην ιστοσελίδα "repubblica" για τους πρωταθλητές Ιταλίας και το ματς με τον Παναθηναϊκό.

" Θέλουμε ένα διάλειμμα, να ξεκουραστούμε λίγο. Οι ρυθμοί ήταν πολύ σκληροί και στο πρωτάθλημα και πρέπει να κρατηθούμε σε φόρμα ενόψει της Βαρκελώνης", ήταν τα πρώτα του λόγια.

Έπειτα ανέφερε: " Είναι μια ενδιαφέρουσα περίοδος. Η ομάδα έδειξε τις δυνατότητες της στις αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό. Αλλά για να φτάσουμε σε αυτό το στόχο καταναλώσαμε μεγάλη ενέργεια.

Δεν ξέρω εάν αυτό που έχουμε κάνει μέχρι τώρα θα φτάσει και για την Βαρκελώνη. Εκεί τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα. Ο Παναθηναϊκός είναι η πιο πετυχημένη ομάδα στην Ευρωλίγκα και ο χειρότερος αντίπαλος για να αντιμετωπίσεις. Αλλά είναι μόνο ένα παιχνίδι και θα προσπαθήσουμε.

Θα πάμε στη Βαρκελώνη με σκοπό χωρίς να μας τυφλώσουν τα τόσα πολλά φώτα που έχουν πέσει πάνω μας αλλά με την κατάλληλη νοοτροπία".

Κλείνοντας ο Ιταλός προπονητής δήλωσε: " Στην Ιταλία παίζουμε ένα μπάσκετ διαφορετικό από την υπόλοιπη Ευρώπη. Πιο γρήγορο και λιγότερο δυνατό. Εάν ήξερα πως να αποφύγω τέτοιες βραδιές θα τις απέφευγα. Δεν ήταν ωραίο το συναίσθημα, ίσως το κάνει ξεχωριστό ότι έγινε μετά.

Αλλά πρέπει να προετοιμάσουμε την ομάδα να μπορέσει να ανταποκριθεί και όταν όλα πάνε στραβά. Γιατί αν απορρίψεις την κακή στιγμή μετά μπορεί να είναι η ώρα σου".

TAGS ΣΙΕΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ