ΣΙΕΝΑ

Πιανιτζάνι: "Να μείνουμε συγκεντρωμένοι"

Πιανιτζάνι: "Να μείνουμε συγκεντρωμένοι"

Παρά την μεγάλη νίκη της ομάδας του στον πρώτο τελικό επί της Καντού, ο Σιμόνε Πιανιτζάνι γνωρίζει καλά ότι πρέπει η Σιένα πρέπει να μείνει συγκεντρωμένοι για να κατακτήσει και φέτος το σκουντέτο

Άλλωστε, με δεδομένο ότι ο δεύτερος αγώνας θα διεξαχθεί την Δευτέρα (13/6), ο Ιταλός προπονητής έδωσε ραντεβού με τους παίκτες του για το απόγευμα της Κυριακής στο γήπεδο.

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά το εντυπωσιακό 100-75 ο Σιμόνε Πιανιτζάνι δεν μπορούσε να κρύψει την ικανοποίησή του: "Ήταν ένας ωραίος αγώνας, κάτι που συμβαίνει σπάνια στους τελικούς. Ήταν επίσης ένα καλό παιχνίδι για να δει κάποιος.

Πάντως γνωρίζουμε ότι είναι ένας απλός πόντος, μία απλή νίκη στη σειρά των επτά παιχνιδιών που μόλις ξεκίνησε. Γνωρίζουμε ότι όλα θα είναι διαφορετικά στον 2ο αγώνα. Αυτό που πρέπει να κάνουμε εμείς είναι να κάνουμε αυτά που οφείλουμε.

Όσο για τη συνέχεια, ο Σιμόνε Πιανιτζάνι τονίζει ότι η ομάδα του πρέπει να κάνει ανάλογες εμφανίσεις στη συνέχεια: "Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Έχουμε την μπάλα στο παρκέ μας. Είμαι περήφανος για ότι έχουμε πετύχει μέχρι στιγμής. Παίξαμε εξαιρετικά, αλλά πρέπει να το επαναλάβουμε στον δεύτερο αγώνα".

TAGS ΣΙΕΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ