ΣΙΕΝΑ

Πιανιτζάνι: "Μην επαναλάβουμε τέτοια εμφάνιση"

Πιανιτζάνι: "Μην επαναλάβουμε τέτοια εμφάνιση"

Στη αγωνιστική ανάταση της Σιένα στάθηκε ο κόουτς της ομάδας Σιμόνε Πιανιτζάνι, μία μέρα πριν το δεύτερο ματς με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ (Πέμπτη 24/03, 21:45, ΕΤ1), αν θέλουν οι πρωταθλητές Ιταλίας να έχουν "τύχη".

Η εμφάνιση του πρώτου αγώνα δεν αφήνει σίγουρα πολλά περιθώρια στην Σιένα, η οποία ηττήθηκε κατά κράτος από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

" Απέναντι σε έναν τόσο δυνατό αντίπαλο θα πρέπει να μην επαναλάβουμε ότι έγινε στο πρώτο ματς και να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί", ήταν τα πρώτα λόγια του Σιμόνε Πιανιτζάνι στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας.

Στη συνέχεια δήλωσε: " Ξέρουμε ότι έχουμε ήδη χάσει ένα ματς και θα προσπαθήσουμε με την εμπειρία που διαθέτουμε να αφήσουμε πίσω μας την εμφάνιση που πραγματοποιήσαμε. Ελπίζω η εμπειρία μας να μας βοηθήσει στο δεύτερο παιχνίδι. Πιστεύω ότι αν ο ΜαΚάλεμπ πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής στο παρκέ και είναι ανταγωνιστικός θα έχουμε ένα επιπλέον όπλο".

Καουκένας: "Νέα αρχή"

Από την πλευρά του, ο Ριμάντας Καουκένας ανέφερε: " Μετά το πρώτο παιχνίδι, πρέπει τώρα να κάνουμε μία νέα αρχή. Αυτό που θα πρέπει να κάνουμε είναι να... καθαρίσουμε το κεφάλι μας στο δεύτερο ματς. Είμαι ικανοποιημένος που επέστρεψα, αλλά όλοι μας ελπίζω να παίξουμε, όπως ξέρουμε στον δεύτερο αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Είναι ένα νέο παιχνίδι, μία νέα αρχή και δεν θέλουμε να σκεφτόμαστε άλλο το πρώτο παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι και να παίξουμε άμυνα".

TAGS ΣΙΕΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ