ΣΙΕΝΑ

Πιανιτζάνι: "Μεγάλο το κίνητρο"

Πιανιτζάνι: "Μεγάλο το κίνητρο"

Για το δύσκολο έργο που θα έχει η ομάδα του στο Βελιγράδι κόντρα στην Παρτίζαν μίλησε ο Σιμόνε Πιανιτζάνι ο οποίος σχολίασε ότι δεν πρέπει να κοιτάζουν τη βαθμολογία

Την Πέμπτη το βράδυ στο Βελιγράδι η ιταλική ομάδα παίζει ένα από τα τελευταία της χαρτιά για πρόκριση στα προημιτελικά της Ευρωλίγκας. Γι' αυτό το λόγο, άλλωστε χρειάζεται το σπουδαίο "διπλό" για να τα καταφέρει.

"Πάμε για να παίξουμε σε δύσκολη έδρα, σε ένα μέρος όπου το μπάσκετ είναι κάτι το ιδιαίτερο. Κι αυτό είναι πολύ σημαντικό κίνητρο για εμάς καθώς μπορεί να λειτουργήσει και θετικά", τόνισε ο Ιταλός προπονητής και κάλεσε τους παίκτες του να αφήσουν στην άκρη τις δύο ήττες που έχουν υποστεί μέχρι στιγμής:

"Δεν πρέπει να μπούμε στο ματς σκεπτόμενοι τη βαθμολογική μας κατάσταση, τις ήττες ή τις απουσίες που υπάρχουν και το γνωρίζουμε. Θα πρέπει να σκεφτούμε να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση, όντας έτοιμοι να ξεπεράσουμε όποια δυσκολία παρουσιαστεί.

Θα πρέπει να σκεφτούμε τους εαυτούς μας και το πως θα έχουμε μία πνευματική δύναμη και συνέχεια στο παιχνίδι μας για 40 λεπτά. Αυτές είναι απαραίτητες προϋποθέσεις για να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα σε μία έδρα όπως αυτή του Βελιγραδίου".

TAGS ΣΙΕΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ