ΣΙΕΝΑ

Πιανιτζάνι: "Κατά 99% είμαστε εκτός"

Πιανιτζάνι: "Κατά 99% είμαστε εκτός"

Η απογοήτευση μετά την εντός έδρας ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης ήταν διάχυτη στις τάξεις της Σιένα με τον Σιμόνε Πιανιτζάνι να τονίζει ότι προς το παρόν η ομάδα του είναι εκτός συνέχειας της διοργάνωσης (video)

Σίγουρα το 0-2 που έχει απολογισμό η Σιένα στις δύο πρώτες αγωνιστικές του TOP-16 της Ευρωλίγκας δεν της αφήνουν πολλά περιθώρια και ο Ιταλός προπονητής είπε τα πράγματα με το όνομα τους, σε μία προσπάθεια πιθανόν να... αφυπνίσει τους παίκτες του.

"Δεν είναι σωστό να κοιτάμε τη βαθμολογία τη δεδομένη χρονική στιγμή, ωστόσο αν το κάνω λέω ότι κατά 99% είμαστε εκτός από τη συνέχεια. Η αλήθεια είναι πως βρισκόμαστε σε μία περίοδο της σεζόν που τα πράγματα δεν πάνε καλά για εμάς", τόνισε ο Σιμόνε Πιανιτζάνι και συνέχισε:

"Σίγουρα τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα είχαμε σχεδιάσει, ωστόσο πρόκειται για καταστάσεις που δίνουν την ευκαιρία σε έναν προπονητή να δει ορισμένα στοιχεία που δείχνει η ομάδα του ανεξαρτήτως των αποτελεσμάτων".

Οι Ιταλοί έλεγχαν το ρυθμό του αγώνα, όμως στο β' ημίχρονο έπαθαν μπλακ άουτ και τελικά οι Ισπανοί κατάφεραν να φύγουν με το διπλό αλλά και το +10 (68-78). Ο Πιανιτζάνι κλήθηκε να δώσει τη δική του εκδοχή για την απώλεια του +17 με το οποίο είχε προηγηθεί η ομάδα του (49-32):

"Κάναμε λάθος δοκιμάζοντας πολλά τρίποντα αφού ήμασταν τόσο πολύ άστοχοι (σ.σ. είχε 3/17) και όταν οι Ισπανοί άρχισαν να μειώνουν η ψυχολογία και η ενέργεια πήγαν με το μέρος τους. Ωστόσο δεν μπορώ σε καμία περίπτωση να πω τίποτα στους παίκτες μου οι οποίοι έκαναν μία υπερπροσπάθεια".

Δείτε σε βίντεο φάσεις από την αναμέτρηση της Σιένα με την Ρεάλ.

TAGS ΣΙΕΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ