EUROLEAGUE

Πέτγουεϊ: "ΝΒΑ τα τελευταία 40 δευτερόλεπτα!"

Πέτγουεϊ: "ΝΒΑ τα τελευταία 40 δευτερόλεπτα!"
INTIME SPORTS

Ο Μπρεντ Πέτγουεϊ μίλησε στο Euroleague Greece για το buzzer beater του Βαγγέλη Μάντζαρη, τη νίκη του Ολυμπιακού, αλλά και για το... ΝΒΑ παιχνίδι των τελευταίων 40 δευτερολέπτων!

Ο Ολυμπιακός επικράτησε της Ζιελόνα Γκόρα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας με 79-77 και σημείωσε την πέμπτη νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια στην Euroleague.

Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα παρότι δεν ξεκίνησαν κατά την αναμέτρηση, κατάφεραν να φτάσουν στο θετικό αποτέλεσμα, έπειτα από το buzzer beater του Βαγγέλη Μάντζαρη.

Δείτε τις καλύτερες φάσεις από την πέμπτη αγωνιστική της Euroleague!

Ο Μπρεντ Πέτγουεϊ μίλησε στο Euroleague Greece για τη νίκη του Ολυμπιακού, το τρίποντο του Έλληνα γκαρντ, ενώ είπε πως τα τελευταία 40 δευτερόλεπτα του αγώνα με τα καλάθια... νίκης και από τις δύο ομάδες θύμισαν παιχνίδι ΝΒΑ...

" Μετά το κακό πρώτο ημίχρονο αυτό που θέλαμε να αλλάξουμε και είπαμε και στα αποδυτήρια ήταν ο τρόπος που παίζαμε άμυνα. Προσπαθήσαμε να επικεντρωθούμε στην άμυνα, να βελτιωθούμε για να γυρίσουμε το παιχνίδι και να πάρουμε τη νίκη. Αυτό ήταν το πρόβλημα στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, ο τρόπος που αμυνθήκαμε απέναντι στη Ζιελόνα Γκόρα", ήταν τα πρώτα λόγια του Μπρεντ Πέτγουεϊ.

Στη συνέχεια, ο Αμερικανός του Ολυμπιακού δήλωσε: " Παίξαμε πιο σκληρά και με μεγαλύτερη συγκέντρωση, αυτό μας βοήθησε να φτάσουμε στο θετικό αποτέλεσμα. Η Ζιελόνα Γκόρα είναι καλή ομάδα και έκανε ό,τι μπορούσε για να φτάσει στο θετικό αποτέλεσμα".

Έπειτα, ο Μπρεντ Πέτγουεϊ αναφέρθηκε στα τελευταία 40 δευτερόλεπτα της αναμέτρησης: Ήταν ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Λες και βλέπαμε αγώνα ΝΒΑ! Και οι δύο ομάδες έβαλαν μεγάλα και δύσκολα σουτ. Εμείς το θέλαμε περισσότερο, δώσαμε στο τέλος τον καλύτερο μας εαυτό και τα καταφέραμε".

Όσον αφορά το τρίποντο του Βαγγέλη Μάντζαρη, ο Μπρεντ Πέτγουεϊ είπε: " Το πίστεψα ότι θα το βάλει, είχα καλή οπτική και είδα ότι το σουτ ήταν ελεύθερο".

TAGS EUROLEAGUE ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ