EUROLEAGUE

Πέτγουεϊ: "Έτοιμοι και συγκεντρωμένοι"

Πέτγουεϊ: "Έτοιμοι και συγκεντρωμένοι"
INTIME SPORTS

Ο Μπρεντ Πέτγουεϊ μίλησε στο Euroleague Greece για το ματς με τη Γαλατάσαραϊ, τη νίκη στην πρεμιέρα επί της Μάλαγα, αλλά και την εμπειρία του από το πρώτο παιχνίδι του στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση (videos).

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις του στην Euroleague, καθώς επικράτησε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας της Μάλαγα .

Επόμενος αντίπαλος για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι η Γαλατάσαραϊ στην Κωνσταντινούπολη, η οποία με τη σειρά της νίκησε στην Ιταλία τη Σιένα .

Οι Τούρκοι έχουν δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο και θέλουν στην επιστροφή τους στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση μετά από μία σεζόν να προχωρήσουν όσο πιο μακριά γίνεται.

Ο Μπρεντ Πέτγουεϊ μίλησε στο Euroleague Greece για την αναμέτρηση με την ομάδα του Ενγκίν Αταμάν, την πρεμιέρα των "ερυθρολεύκων" απέναντι στη Μάλαγα, αλλά και τις πρώτες του εντυπώσεις από το πρώτο του ματς στην Euroleague.

" Προσπαθούμε να μένουμε πάντα συγκεντρωμένοι. Πηγαίνουμε παιχνίδι με το παιχνίδι. Αυτό που μετράει σε αγώνες τέτοιου επιπέδου είναι να είσαι έτοιμος και συγκεντρωμένος, δίνοντας πάντα τον καλύτερο σου εαυτό", δήλωσε ο Αμερικανός του Ολυμπιακού και πρόσθεσε στη συνέχεια όσον αφορά το παιχνίδι της πρεμιέρας κόντρα στη Μάλαγα:

" Θέλουμε και μπορούμε να παίξουμε πολύ καλή άμυνα, όπως με τη Μάλαγα. Έχουμε τους παίκτες και όταν βελτιωθήκαμε κόντρα στους Ισπανούς πήραμε και τη νίκη. Η διαφορά στα δύο ημίχρονα φάνηκε".

Έπειτα ο Μπρεντ Πέτγουεϊ μίλησε για τις πρώτες του εντυπώσεις από την παρουσία του στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση: " Είχα λίγο άγχος, όμως με βοήθησαν πολύ οι συμπαίκτες μου. Είμαι χαρούμενος που στην πρώτη μου αναμέτρηση στην Euroleague κερδίσαμε. Αυτό είναι που μετράει άλλωστε, δεν με ενδιαφέρει η δική μου προσωπική εμφάνιση, το σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα".

Τέλος, αναφέρθηκε στο ότι πάντα προσπαθεί να προσφέρει και θέαμα σε κάθε αγώνα: " Είναι η προσωπικότητα μου. Ο κόσμος μου δίνει ενέργεια, ακόμα και όταν είμαι κουρασμένος αυτός με βοηθάει".

Δείτε VIDEOS από τις πρεμιέρα του Ολυμπιακού και της Γαλατάσαραϊ στην Euroleague:

TAGS EUROLEAGUE ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ