ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Περπέρογλου: "Στόχος το πλεονέκτημα της έδρας"

Περπέρογλου: "Στόχος το πλεονέκτημα της έδρας"
INTIME SPORTS

Ο Στράτος Περπέρογλου ξεκαθάρισε πως ο Ολυμπιακός θα παλέψει για το πλεονέκτημα της έδρας στα προημιτελικά της Ευρωλίγκας

Μία από τις δύο πρώτες θέσεις του ΣΤ' ομίλου έχει σαν στόχο του ο Ολυμπιακός, προκειμένου να εξασφαλίσει το πλεονέκτημα της έδρας στους προημιτελικούς της Ευρωλίγκας.

Αυτό δήλωσε ο Στράτος Περπέρογλου μετά το τέλος του αγώνα με την Κάχα Λαμποράλ, που βρήκε την ομάδα του νικήτρια με σκορ 82-74.

"Για 36 λεπτά παίξαμε πολύ καλά, αλλά στο τέλος χαλαρώσαμε και χάσαμε τη διαφορά. Μας προβληματίζει αυτό το γεγονός, αλλά πήραμε μία σημαντική νίκη και προχωράμε", σχολίασε ο Έλληνας φόργουορντ και συνέχισε:

"Στόχος μας ήταν να κλείσουμε τους διαδρόμους και να μην αφήσουμε την Κάχα να τρέξει. Το καταφέραμε σε μεγάλο βαθμό. Βγάλαμε πάθος και ενέργεια, πήραμε μία μεγάλη διαφορά που στο τέλος τη χάσαμε. Από εδώ και πέρα, όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά. Κάθε ματς είναι δύσκολο και τελικός για μας. Πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και να βοηθήσουμε ο καθένας από την πλευρά του την ομάδα.

Θέλουμε να πετύχουμε όσες περισσότερες νίκες μπορούμε και να εξασφαλίσουμε το πλεονέκτημα έδρας στα προημιτελικά. Δεν είναι εύκολο. Πρέπει να παλέψουμε σε κάθε παιχνίδι".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ