EUROLEAGUE

Περπέρογλου: "Όνειρο η Ευρωλίγκα"

Περπέρογλου: "Όνειρο η Ευρωλίγκα"
Περπέρογλου

Την προετοιμασία τους για Άρη και Σιένα ξεκινούν οι παίκτες. Περπέρογλου: "Μας ξύπνησε ο Ομπράντοβιτς"

Αυτό το ματς αποτελεί την "πρόβα τζενεράλε" των Πρωταθλητών Ελλάδας ενόψει των κρίσιμων αναμετρήσεων εναντίον της Μοντεπάσκι Σιένα για τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας.
Στην προσπάθεια πρόκρισης στο Final Four αλλά και την αφύπνιση των παικτών στο Top-16 αναφέρθηκε ο Στράτος Περπέρογλου που παραδέχθηκε ότι το "τριφύλλι" είναι το φαβορί για την πρόκριση στο Βερολίνο.

" Στην αρχή της σεζόν δεν ξεκινήσαμε καλά, αλλά στην συνέχεια βρήκαμε τον ρυθμό μας στο πιο κατάλληλο χρονικό σημείο. Ο Ομπράντοβιτς ξέρει πως να χειρίζεται ιδιάζουσες καταστάσεις", είπε αρχικά ο ταλαντούχος φόργουορντ στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ.

" Ξέρει τι πρέπει να πει και πότε να το κάνει. Άλλωστε, είναι πολύ έμπειρος. Τα λόγια του μας ξύπνησαν. Αλλάξαμε τον τρόπο σκέψης μας και καταφέραμε να πετύχουμε τον στόχο μας".

Όσο για την πρόκριση στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας, είπε: " Δεν θεωρώ ότι βρισκόμαστε στο Βερολίνο. Πάντως λόγω πλεονεκτήματος έδρας, πιστεύω ότι έχουμε περισσότερες πιθανότητες να προκριθούμε".

Τέλος μίλησε για την προσεχή αντίπαλο αλλά και τον ρόλο που θα παίξει ο κόσμος του Παναθηναϊκού στην προσπάθεια πρόκρισης στα πλέι οφ: " Η Σιένα είναι πολύ καλή ομάδα, το έχει αποδείξει τα τελευταία χρόνια και χρειάζεται προσοχή. Με τη βοήθεια του κόσμου μας ελπίζω να δώσουμε το "παρών" στο Final Four".

"Είναι όνειρό μου να κατακτήσω την Ευρωλίγκα με τον Παναθηναϊκό. Αυτός είναι και ο στόχος της ομάδας

".

Tα εισιτήρια για τα ματς με τη Μοντεπάσκι
Ξεκίνησε τη Δευτέρα η διάθεση των εισιτηρίων για τις δύο πρώτες κρίσιμες αναμετρήσεις του Παναθηναϊκού με τη Μοντεπάσκι Σιένα που θα πραγματοποιηθούν στο ΟΑΚΑ (24 και 26 Μαρτίου) στο πλαίσιο των πλέι οφ της Ευρωλίγκας.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ανέφερε: " Τα εισιτήρια διατίθενται από τη Θύρα 10 στο γήπεδο "Απόστολος Νικολαϊδης" (Δευτέρα ως Παρασκευή 10:00-20:00) και το PAO Shop (Εμπορικό Κέντρο "Καμάρες", Χαριλάου Τρικούπη 127, Νέα Ερυθραία)".

"Τη Δευτέρα θα διατίθενται εισιτήρια μόνο για την πρώτη αναμέτρηση (Τρίτη 24/3), ενώ από την Τρίτη μετά τις 12:00 θα διατίθενται εισιτήρια και για τη δεύτερη αναμέτρηση (Πέμπτη 26/3). Η σειρά των αγώνων στη συνέχεια μεταφέρεται στην ιταλική πόλη

".













TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ