ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Περιστέρι-Πανιώνιος: 81-70

Περιστέρι-Πανιώνιος: 81-70
Φάιζον

Το Περιστέρι επιβλήθηκε με 81-70 του Πανιώνιου και επέστρεψε με νίκη στο πρωτάθλημα της Α1 μετά από πέντε χρόνια απουσίας

Ο Πανιώνιος ξεκίνησε αρκετά καλά το παιχνίδι και κατάφερε να επιβάλλει τον δικό του ρυθμό την ώρα που οι γηπεδούχοι φαίνονταν αγχωμένοι. Στη συνέχεια όμως οι παίκτες του Θανάση Σκουρτόπουλου βελτιώθηκαν και με κορυφαίο τον Τζέιμι Άρνολντ που σημείωσε δύο συνεχόμενα τρίποντα στο τέλος του πρώτου μέρους πήγαν στα αποδυτήρια έχοντας το προβάδισμα με 45-36.
Αξίζει βέβαια να σημειωθεί ότι στο 14' ο Μιχάλης Παραγιός χρεώθηκε με δύο αντιαθλητικά φάουλ και αποβλήθηκε από το παιχνίδι. Από κει και έπειτα οι "κυανέρυθροι" έχασαν τη συγκέντρωσή τους και το προβάδισμα που είχαν.

Κάπως έτσι κύλησε και η τρίτη περίοδος αφού οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν τον έλεγχο του παιχνιδιού βρίσκοντας επιθετικές λύσεις οι οποίες δεν έβρισκαν απάντηση από τον Πανιώνιο.

Στο ξεκίνημα του τελευταίου δεκαλέπτου οι "κυανέρυθροι" ξεκίνησαν δυνατά και έχοντας σωστή κυκλοφορία της μπάλας βρήκαν ελεύθερα σουτ με αποτέλεσμα, έπειτα από τρία συνεχόμενα τρίποντα (δύο ο Ράις, ένα ο Παπανικολάου) να ισοφαρίσουν το παιχνίδι (63-63).

Aυτή η εικόνα δεν κράτησε για πολύ αφού οι γηπεδούχοι διατήρησαν την ψυχραιμία τους και πήγαν σε σωστές επιλογές ενώ αντίθετα οι παίκτες του Μάρκοβιτς δεν μπόρεσαν να παραμείνουν συγκεντρωμένοι χάνοντας την ευκαιρία να μείνουν κοντά μέχρι το τέλος.

Τα δεκάλεπτα: 15-19, 45-36, 63-54, 81-70.

Περιστέρι (Σκουρτόπουλος): Χάμοντς 11 (1), Ντάνιελς 11 (1), Παπανικολόπουλος 11 (2), Μάντζαρης Β., Μπράμος 6 (2), Μάντζαρης Α., Δεληγιάννης, Φαϊσόν 15 (3), Τσιάκος 9 (9ρ.), Άρνολντ 18 (2).

Πανιώνιος (Μάρκοβιτς): Ράις 17 (4), Ρότζερς 8 (7ρ.), Ζορόσκι 4, Παπανικολάου 9 (1), Χαριτόπουλος 5 (1), Καλαμπόκης 10 (1), Παραγιός, Αθηναίου, Έλντερ 8.

Σκουρτόπουλος: "Καλοί σε όλη τη χρονιά"

Μετά το τέλος του αγώνα ο Θανάσης Σκουρτόπουλος υποστήριξε: " Είμαι πολύ ευχαριστημένος που βρίσκομαι σήμερα σε αυτή τη θέση. Ευχαριστούμε τον κόσμο καθώς η παρουσία του ήταν σημαντική. Στόχος μας είναι μια δυνατή έδρα που να θυμίζει παλιές εποχές. Αγωνιστικά υπήρχαν καλές στιγμές. Μόνο λόγω ενθουσιασμού χάναμε κάποιες φορές τη συγκέντρωσή μας. Ας μην ξεχνάμε πως είμαστε μία άπειρη ομάδα καθώς διαθέτουμε λίγους έμπειρους παίκτες. Έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά γιατί στόχος μας είναι να είμαστε καλοί όλη τη χρονιά".

Ο Νέναντ Μάρκοβιτς από την πλευρά του ανέφερε: " Ο κόσμος δημιούργησε εκπληκτική ατμόσφαιρα. Δεν μπορώ να πω ότι είμαι δυσαρεστημένος από τους παίκτες μου. Είχαμε πρόβλημα στο δεύτερο δεκάλεπτο με τα δύο συνεχόμενα αντιαθλητικά. Δεν θέλω να πω πως οι διαιτητές έκαναν λάθος απλά χάσαμε τον έλεγχο. Στο δεύτερο ημίχρονο γυρίσαμε το παιχνίδι αλλά στα κρίσιμα σημεία δεν είχαμε καλές επιλογές"


















TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ