ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN

Περιστέρι: Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου το πρώτο φαβορί για τον πάγκο

Περιστέρι: Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου το πρώτο φαβορί για τον πάγκο
PHOTO CREDITS: INTIME SPORTS

Το Περιστέρι βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή μετά το "διαζύγιο" με τον Σωτήρη Μανωλόπουλο, με την περίπτωση του Ηλία Παπαθεοδώρου να έχει ξεχωρίσει. Plan b με Μάκη Γιατρά.

Το "διαζύγιο" με τον Σωτήρη Μανωλόπουλο υποχρεώνει το Περιστέρι να βγει στην αγορά για την εύρεση της διάδοχης κατάστασης στην τεχνική ηγεσία. Κάτι που πρέπει να γίνει το συντομότερο δυνατό, δεδομένου ότι ακολουθεί το εντός έδρας παιχνίδι με τον Ιωνικό Νικαίας (12/12, 20:00).

Ο χρόνος πιέζει και γι αυτό οι άνθρωποι των κυανοκίτρινων έχουν ήδη πιάσει δουλειά, προσπαθώντας να επισπεύσουν τις σχετικές διαδικασίες. Στην παρούσα φάση, η περίπτωση του Ηλία Παπαθεοδώρου είναι αυτή που έχει ξεχωρίσει για τη διάδοχη κατάσταση, με τις δύο πλευρές να έχουν ήδη κάνει τις πρώτες επαφές.

Τούτο βέβαια δεν συνεπάγεται αυτόματα συμφωνία, αφού πρόκειται για μια διαδικασία που κρίνεται ως φυσιολογική στο χρονικό σημείο που βρισκόμαστε.

Την ίδια ώρα βέβαια, ως plan b (σε περίπτωση κυρίως που δεν βρεθεί η χρυσή τομή) υπάρχει το όνομα του Μάκη Γιατρά. Ο πρώην προπονητής του Προμηθέα δέχθηκε την προσέγγιση τόσο του Ηρακλή όσο και του Κεραυνού Στροβόλου τις τελευταίες εβδομάδες, δίχως όμως να προκύψει συμφωνία, με αποτέλεσμα να παραμένει στην αγορά των διαθέσιμων προπονητών.

TAGS ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ