ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN

Περιστέρι μεταγραφές: Έδωσε τριετές συμβόλαιο στον 18χρονο Σταυρακόπουλο

Ο Σωτήρης Σταυρακόπουλος
Ο Σωτήρης Σταυρακόπουλος INTIME

Το Περιστέρι συνεχίζει να κινείται με γνώμονα το παρόν και το μέλλον, ανακοινώνοντας ότι πρόσφερε επαγγελματικό συμβόλαιο σε ακόμα ένα προϊόν της ακαδημίας του, με τον Σωτήρη Σταυρακόπουλο (18 χρονών, 2.03 μέτρα) να υπογράφει για τρία χρόνια.

Το Περιστέρι προχώρησε σε ακόμα μία κίνηση ενόψει της νέας σεζόν, αλλά έχοντας και το μυαλό στο μέλλον, ανακοινώνοντας ότι υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τον 18χρονο Σωτήρη Σταυρακόπουλο (18 χρονών, 2.03 μέτρα).

Ο νεαρός φόργουορντ - ο οποίος είναι γιος του άλλοτε διεθνή φόργουορντ, Τζαννή Σταυρακόπουλου - έγινε ο δεύτερος παίκτης προερχόμενος από τις ακαδημίες της ομάδας που υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο μετά τον Κώστα Μπιλάλη.

Υπενθυμίζεται ότι το Περιστέρι έχει βάλει ψηλά τον πήχη φέτος με τον Βασίλη Σπανούλη στον πάγκο του, έχοντας ανακοινώσει την απόκτηση των Μπράντον Μπράουν, Μίρο Μπίλαν, Λεωνίδα Κασελάκη, Ντέβιν Ντέιβις, Σακούρ Τζούστον, Στέλιου Πουλιανίτη, Γιώργου Γκιουζέλη, Αλέκσα Ραντάνοβ και Δημήτρη Χατζή, καθώς και την επέκταση του συμβολαίου του Δημήτρη Μωραΐτη.

TAGS ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ