ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN

Περιστέρι: Συμφωνία με Ραντάνοβ

Ο Αλέκσα Ραντάνοβ
Ο Αλέκσα Ραντάνοβ ©BASKETBALLCL

Ακόμα μία κίνηση για το Περιστέρι, με τον γνωστό ατζέντη, Μίσκο Ραζνάντοβιτς, να ανακοινώνει ότι οι "Πρίγκιπες" συμφώνησαν με τον Αλέκσα Ραντάνοβ (24 χρονών, 2.01 μέτρα), ο οποίος θα τεθεί και αυτός υπό τις οδηγίες του Βασίλη Σπανούλη.

Το Περιστέρι συνεχίζει να ενισχύεται ενόψει της νέα σεζόν, με τον Αλέκσα Ραντάνοβ (24 χρονών, 2.01 μέτρα) να είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας. Την είδηση έκανε γνωστή ο εκπρόσωπός του, Μίσκο Ραζνάντοβιτς, μέσω twitter.

Ο Ραντάνοβ είναι ένας Σέρβος all around φόργουορντ, ο οποίος κάποτε θεωρείτο ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα του σερβικού μπάσκετ. Την σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε στην Ιγκοκέα, έχοντας 8.2 πόντους, 3.7 ριμπάουντ και 3.4 ασίστ μέσο όρο σε 24 λεπτά συμμετοχής στην Αδριατική λίγκα και 7.1 πόντους, 4.2 ριμπάουντ και 1.8 ασίστ μέσο όρο σε 23 λεπτά συμμετοχής στο Basketball Champions League.

Υπενθυμίζεται ότι το Περιστέρι έχει ανακοινώσει ακόμα την απόκτηση των Μπράντον Μπράουν, Μίρο Μπίλαν, Λεωνίδα Κασελάκη, Ντέβιν Ντέιβις, Σακούρ Τζούστον, Στέλιου Πουλιανίτη και Γιώργου Γκιουζέλη καθώς και την επέκταση του συμβολαίου του Δημήτρη Μωραΐτη.

Λίγες ώρες μετά από την ανάρτηση του Μίσκο Ραζνάτοβιτς προέκυψε η ανακοίνωση του Περιστερίου για την απόκτηση του 24χρονου φόργουορντ.

TAGS ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ