ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN

Περιστέρι bwin: Ο Ελάιζα Μήτρου-Λονγκ πήρε στα χέρια του την ελληνική ταυτότητα

Περιστέρι bwin: Ο Ελάιζα Μήτρου-Λονγκ πήρε στα χέρια του την ελληνική ταυτότητα
Ο Ελάιζα Μήτρου-Λονγκ μαζί με τον Αντώνη Αντωνίου, δικηγόρο και μέλος του ΔΣ της ΚΑΕ Περιστέρι bwin SPORT24.GR

Ο Ελάιζα Μήτρου-Λονγκ (27 χρονών, 1.85 μέτρα) πήρε στα χέρια του την πολυπόθητη ελληνική ταυτότητα και πλέον δεν πιάνει θέση ξένου στο Περιστέρι bwin, λύνοντας τα χέρια του Βασίλη Σπανούλη.

Ο Ελάιζα Μήτρου-Λονγκ (27 χρονών, 1.85 μέτρα) λογίζεται πλέον και επίσημα ως Έλληνας. Ο 27χρονος γκαρντ πήρε στα χέρια την πολυπόθητη ελληνική ταυτότητα και πλέον δεν θα πιάνει θέση ξένου στο Περιστέρι bwin.

Ο Μήτρου-Λονγκ είχε κινήσει τις σχετικές διαδικασίες εδώ και πάνω από έναν χρόνο, με την υπόθεση να εξελίσσεται θετικά για αυτόν, χάρη και στη συνδρομή και τη νομική κατεύθυνση του δικηγόρου και μέλος του ΔΣ της ΚΑΕ Περιστέρι bwin, Αντώνη Αντωνίου.

Πλέον, ο Βασίλης Σπανούλης θα μπορεί να υπολογίζει χωρίς περιορισμούς τις υπηρεσίες του, με το Περιστέρι bwin να έχει πλέον στην εξάδα των ξένων του τούς Τζο Ράγκλαντ, Τζέιλεν Χαντς, Κένι Γουίλιαμς, Νεμάνια Ντάνγκουμπιτς, Νέιτ Ρένφρο και Τρέβορ Τόμπσον.

Υπενθυμίζεται ότι στην πρεμιέρα της σεζόν κόντρα στον Κολοσσό στην Ρόδο (ήττα με 104-93 για το Περιστέρι bwin έπειτα από δύο παρατάσεις) ο Μήτρου-Λονγκ αγωνίστηκε ως ξένος, με τον Τόμπσον να μένει εκτός 12αδας λόγω του περιορισμού παρουσίας 6 ξένων παικτών στην αποστολή.

TAGS ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ