ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN

Περιστέρι bwin: Ευχαρίστησε τον Ανδρέα Παχατουρίδη για τη στήριξη στην ευρωπαϊκή βραδιά με τη Βόννη

Περιστέρι bwin: Ευχαρίστησε τον Ανδρέα Παχατουρίδη για τη στήριξη στην ευρωπαϊκή βραδιά με τη Βόννη
ΚΑΕ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN

Η ΚΑΕ Περιστέρι bwin ευχαρίστησε τον Δήμαρχο της πόλης, Ανδρέα Παχατουρίδη, για την τοποθέτηση της γιγαντοοθόνης και τη στήριξη του στην ομάδα μέχρι την πρόκριση στο Final Four του Basketball Champions League (26-28/4).

Το Περιστέρι bwin πήρε μια ιστορική πρόκριση στο Final Four του Basketball Champions League, μετά από τη σπουδαία νίκη στα προημιτελικά απέναντι στη Βόννη.

Την κρίσιμη, αυτή, αναμέτρηση για την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη είχαν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν σε γιγαντοοθόνη οι φίλοι των "Πριγκίπων" έξω από το δημαρχείο της πόλης.

Η ΚΑΕ Περιστέρι bwin ευχαρίστησε δημόσια τον Δήμαρχο, Ανδρέα Παχατουρίδη για την έμπρακτη στήριξη στην ευρωπαϊκή βραδιά του συλλόγου, ο οποίος μετρά αντίστροφα για τον ημιτελικό του Final Four κόντρα στην Τενερίφη (26/4, 19:00, Match Center από το SPORT24).

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Περιστερίου bwin:

"Η ΚΑΕ Περιστέρι bwin αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια τον Δήμαρχο της Πόλης κ. Ανδρέα Παχατουρίδη και τους συνεργάτες του για τη στήριξη σε αυτήν την μεγάλη ευρωπαϊκή στιγμή του Συλλόγου".

TAGS ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ