ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN

Περιστέρι bwin: Γιγαντοοθόνη στο Δημαρχείο της πόλης για τον "τελικό" πρόκρισης με τη Βόννη

Περιστέρι bwin: Γιγαντοοθόνη στο Δημαρχείο της πόλης για τον  "τελικό" πρόκρισης με τη Βόννη
PERISTERI BWIN OFFICIAL WEBSITE

Το Περιστέρι bwin ζει ιστορικές στιγμές, καθώς βρίσκεται μία νίκη μακριά από την πρόκρισή του στο Final Four του BCL και το Δημαρχείο της πόλης θα τοποθετήσει γιγαντοοθόνη για να παρακολουθήσουν οι φίλοι της ομάδας τη μεγάλη αναμέτρηση με τη Βόννη (16/4, 20:30).

Το Περιστέρι bwin απέχει μία νίκη από το Final Four του Basketball Champions League και άπαντες στην πόλη κινούνται στους ρυθμούς του μεγάλου αγώνα με τη Βόννη (16/4, 20:30).

Το Δημαρχείο του Περιστερίου έχει φροντίσει να τοποθετηθεί γιγαντοοθόνη, ώστε οι φίλοι της ομάδας να μπορούν να παρακολουθήσουν την προσπάθεια των παικτών του Σπανούλη στη Γερμανία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Περιστερίου bwin:

"Παίζουμε στην… έδρα μας!

Την Τρίτη (16/4) το Περιστέρι bwin δίνει την μεγάλη μάχη στη Βόννη διεκδικώντας την πρόκρισή του στο Final Four του Basketball Champions League στο Βελιγράδι.

Ο Βασίλης Σπανούλης και οι παίκτες του δεν θα είναι μόνοι τους, αφού ο Δήμος έχει φροντίσει να τοποθετηθεί γιγαντοοθόνη στο Δημαρχείο της Πόλης για τους φίλους της ομάδας που θέλουν να παρακολουθήσουν το ιστορικό παιχνίδι της.

Ραντεβού την Τρίτη μετά τις 20:30 στο Δημαρχείο για την ιστορική αναμέτρηση.

Για την Πόλη και την Φανέλα!"

TAGS ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ