EUROLEAGUE

''Περήφανη ομάδα η Μπάγερν''

''Περήφανη ομάδα η Μπάγερν''

Η Λοκομοτίβ περιμένει τα ευχάριστα από την Κωνσταντινούπολη όμως ο Ευγκένι Πασούτιν υπενθύμισε ότι προηγείται η αποψινή (19:00) αναμέτρηση με τη Μπάγερν που θα παίξει για την περηφάνια της.

Το TOP-16 ολοκληρώνεται αυτή την εβδομάδα και το μόνο που απομένει ώστε να σχηματιστεί πλήρης εικόνα ενόψει playoffs είναι η τελική κατάταξη στους δυο ομίλους και το ποια εκ των Γαλατά και Λοκομοτίβ θα εξασφαλίσει το τελευταίο ''εισιτήριο''.

Οι Ρώσοι του Ευγκένι Πασούτιν υποδέχονται απόψε την Μπάγερν ενώ η Γαλατάσαραϊ φιλοξενεί αύριο την Παρτίζαν. Σε περίπτωση νίκης και των δυο ομάδων προκρίνεται η Γαλατά εκτός αν η Κουμπάν κερδίσει με 23 περισσότερους πόντους τους Βαυαρούς απ' όσους θα κερδίσουν οι Τούρκοι την Παρτίζαν.

Έτσι, λοιπόν, η ''Λόκο'' θέλει μόνο νίκη επί της Μπάγερν και, συγχρόνως, τα ευχάριστα από την Πόλη και την Παρτίζαν! Γι' αυτόν, ακριβώς, τον λόγο ο Μάρκους Γουίλιαμς ευχήθηκε χθες καλή τύχη στην Σέρβους . Πάντως ο Ευγκένι Πασούτιν υπενθύμισε ότι προέχει η αποψινή αναμέτρηση με την Μπάγερν.

''Η Μπάγερν είναι μια ομάδα με ταλέντο και περηφάνια. Θα παλέψει, μολονότι έχει αποκλειστεί από τη συνέχεια της διοργάνωσης. Διαθέτει έναν από τους καλύτερους πλέι μέικερ του θεσμού, τον Μάλκολμ Ντιλέινι καθώς και μια πολύ δυνατή περιφερειακή γραμμή με τους Νιχάντ Τζέντοβιτς, Μπράις Τέιλορ. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί με το μακρινό σουτ και τις διεισδύσεις της Μπάγερν όμως το κλειδί της αναμέτρησης είναι τα ριμπάουντ. Δεν πρέπει να αφήσουμε τους ψηλούς της Μπάγερν, τον Τζον Μπράιαντ και τον Ντιόν Τόμπσον, να κυριαρχήσουν. Στην επίθεση οφείλουμε να παίξουμε έξυπνα, να ακολουθήσουμε την τακτική μας. Δεν σκεφτόμαστε τόσο τη διαφορά πόντων. Πρέπει να κερδίσουμε και να παλέψουμε για κάθε πόντο, όπως κάνουμε πάντα. Μόνο έτσι θα έχουμε ελπίδες''.

TAGS EUROLEAGUE ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΚΟΥΜΠΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ