ΟΥΝΙΚΣ ΚΑΖΑΝ

Περάσοβιτς: "Σπουδαία ομάδα και από τα φαβορί για το Final Four ο Ολυμπιακός"

Περάσοβιτς: "Σπουδαία ομάδα και από τα φαβορί για το Final Four ο Ολυμπιακός"

Ομάδα επιπέδου Final Four θεωρεί τον Ολυμπιακό ο προπονητής της Ούνικς, Βέλιμιρ Περάσοβιτς. Αυτό είπε αμέσως μετά από το χορταστικό ματς του Καζάν.

Σίγουρος πως ο Ολυμπιακός θα είναι μία από τις ομάδες των playoffs, μία από τις ομάδες που θα παλέψουν για την πρόκριση στο Final Four, δήλωσε ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς μετά από τον αγώνα του Καζάν. Ο προπονητής της Ούνικς μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους Πειραιώτες και ανέλυσε τα στατιστικά τους, σε σύγκριση με εκείνα της δικής του ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς:

"Το ματς ήταν σκληρό, όπως το περιμέναμε. Ξεκινήσαμε καλά, όμως στη συνέχεια δεν είχαμε καλή άμυνα. Το κλειδί ήταν στο ξεκίνημα της παράτασης. Παίξαμε με αλλαγές στην άμυνα, μας επιτέθηκαν στην ρακέτα, είναι έμπειρη ομάδα και στο τέλος υπήρχε μια σημαντική διαφορά στις ασίστ. Δυστυχώς η ζυγαριά έγειρε προς τον Ολυμπιακό.

Είχαμε μια σπουδαία ομάδα απέναντί μας, ένα από τα φαβορί για το Final Four. Έπαιξαν πολύ καλή άμυνα. Το αποτέλεσμα της παράτασης ήταν 7-10, ήταν ένα σκληρό παιχνίδι. Δεν ήταν αγώνας υψηλού σκορ. Ο Ολυμπιακός είχε εξαιρετικό ποσοστό στο δίποντο, εμείς αστοχήσαμε στα τρίποντα και δεν βρήκαμε εύκολα καλάθια. Είχαν 65% στο δίποντο, εμείς είχαμε 46%. Ο Ολυμπιακός είναι σπουδαία ομάδα, σε σπουδαία κατάσταση".

TAGS ΟΥΝΙΚΣ ΚΑΖΑΝ EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ