ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πεδουλάκης: "Στηρίζουμε πολλά στο Διαμαντίδη"

Πεδουλάκης: "Στηρίζουμε πολλά στο Διαμαντίδη"
INTIME SPORTS

Στη συνέντευξη Τύπου, ο Αργύρης Πεδουλάκης αναφέρθηκε στην επιστροφή του Διαμαντίδη στην ενεργό δράση, ενώ παραδέχτηκε πως ο Παναθηναϊκός στηρίζει πολλά στον αρχηγό του. Τι είπε για τους τραυματισμούς...

Ο Αργύρης Πεδουλάκης στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το απόγευμα της Πέμπτης στο ΟΑΚΑ, μίλησε για την αναμέτρηση με τη Ρεάλ, την επιστροφή του Διαμαντίδη και τα προβλήματα των τραυματισμών.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού στάθηκε στη σημασία της επιστροφής του Δημήτρη Διαμαντίδη, ο οποίος έλειψε αρκετά από την ομάδα του.

"Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, αντιμετωπίζοντας μια ομάδα με την οποία γνωριζόμαστε πολύ καλά. Η Ρεάλ είναι δομημένη τα τελευταία τρία χρόνια και ξέρουμε ότι στηρίζει πολλά στην ταχύτητα και τον αιφνιδιασμό", τόνισε ο κ. Πεδουλάκης και συνέχισε:

"Είναι μια ομάδα με πολύ καλές συνεργασίες μακριά από τη μπάλα και αυτό πρέπει να το προσέξουμε. Έχουν αλλάξει πολλά σχήματα με τα άλλα παιχνίδια, αλλά εμείς έχουμε μαζί μας τον Δημήτρη. Σίγουρα ήταν πολύ καιρό έξω και θέλει χρόνο, όμως στηρίζουμε πολλά στην ποιότητά του. Για πρώτη φορά θα είμαστε μαζί μετά από πολύ καιρό όλοι και πρέπει τώρα να εντάξουμε και τον Δημήτρη".

Για τα πολλά προβλήματα τραυματισμών, σχολίασε: "Είχαμε πολλά προβλήματα με τραυματισμούς, στην Ευρωλίγκα δεν υπήρχε διακοπή και τα παιδιά είχαν καταπονηθεί. Έχουμε ποιότητα, διαθέτουμε ομαδικό πνεύμα και προσπαθούμε καθημερινά για να υλοποιήσουμε το πλάνο μας".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ