EUROLEAGUE

Πεδουλάκης: "Προσοχή στο γρήγορο παιχνίδι τους"

Πεδουλάκης: "Προσοχή στο γρήγορο παιχνίδι τους"

Η Ούνικς Καζάν στο δεύτερο σερί παιχνίδι στην έδρα της θέλει να φτάσει στο θετικό αποτέλεσμα, απέναντι στη Σάσαρι (30/10, 18:00).Διαβάστε τι δήλωσαν οι Αργύρης Πεδουλάκης και Κιθ Λάνγκφορντ.

Τη πρώτη της νίκη στη φετινή Euroleague ψάχνει η Ούνικς Καζάν, η οποία υποδέχεται το βράδυ της Πέμπτης (30/10, 18:00) τη Σάσαρι στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής. Το συγκρότημα του Αργύρη Πεδουλάκη -έπειτα από δύο σερί ήττες από την Αναντολού Εφές και τη Ρεάλ Μαδρίτης- θέλει να φτάσει στο θετικό αποτέλεσμα και να μπει γερά στο κόλπο της πρόκρισης.

" Η Σάσαρι είναι μια καλή ομάδα, η οποία παίζει με μεγάλη ταχύτητα και πολλή ενέργεια. Το χαρακτηριστικό της είναι ότι πάντα πιέζει πολύ στην επίθεση και δίνει βαρύτητα στην άμυνα. Εμείς πρέπει να δώσουμε προσοχή στην ταχύτητα τους για να είμαστε ανταγωνιστικοί στο παιχνίδι. Παίζουμε και πάλι στην έδρα μας, και περιμένουμε να δούμε ένα καλό παιχνίδι", ήταν τα λόγια του 50χρονου τεχνικού.

Από πλευράς παικτών ο Κιθ Λάνγκφορντ τόνισε: "Αυτό είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς και σίγουρα δεν θα είναι εύκολο. Σεβόμαστε πολύ τους αντιπάλους μας. Θα προετοιμαστούμε καλά για τον αγώνα και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο παιχνίδι μας".

TAGS EUROLEAGUE OΥΝΙΞ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ