STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Πεδουλάκης: "Πίσω στη φυσική κατάσταση"

Πεδουλάκης: "Πίσω στη φυσική κατάσταση"
INTIME SPORTS

Ο Αργύρης Πεδουλάκης αναφέρθηκε για μία ακόμα φορά στους τραυματισμούς του Παναθηναϊκού που δεν έχουν επιτρέψει στην ομάδα του να έχει ομοιογένεια στη φυσική κατάσταση, αναφερόμενος στον Ούκιτς που πήρε χρόνο συμμετοχής

Στις δηλώσεις του, μετά το τέλος του αγώνα ο Αργύρης Πεδουλάκης στάθηκε στην χρησιμοποίηση του Ρόκο Λένι για 7 λεπτά, καθώς ο Κροάτης άσος δεν προπονήθηκε τις δύο προηγούμενες ημέρες.

" Είχαμε στο μυαλό μας πως να διαχειριστούμε κάποια παιδιά που είναι πίσω από φυσική κατάσταση. Θέλαμε να βάλουμε ενέργεια, όσο αντέχουν αυτά τα παιδιά. Στόχος μας είναι να διαχειριστούμε και το πανευρωπαϊκό και τους τραυματισμούς μας", σχολίασε ο προπονητής του Παναθηναϊκού και συνέχισε:

" Προσπαθήσαμε να έχουμε ένταση στο παιχνίδι. Τα παιδιά δεν είναι εκεί που θα πρέπει να ήταν τώρα. Χθες και προχθές δουλέψαμε με μεγάλη ένταση στις προπονήσεις. Δυστυχώς είναι 4-5 παιδιά είναι πολύ πίσω από φυσική κατάσταση. Κάνουμε καθημερινά δουλειά σε αυτό το κομμάτι".

Από την πλευρά του ο Μάικ Μπράμος σχολίασε: " Σεβαστήκαμε την Ελευσίνα απόψε. Παίξαμε πολύ καλή άμυνα και καταφέραμε να βρούμε ρυθμό μες το παιχνίδι. Θέλαμε να παίξουμε δυνατά για να είμαστε όσο το δυνατόν καλύτεροι εν όψει του αγώνα με τη Λαμποράλ".

Σκαραφίγκας: "Ο ΠΑΟ απαγόρευσε τις πάσες"

Ο Γιώργος Σκαραφίγκας δεν έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια της ομάδας του στο β' μέρος και σχολίασε πως ο Παναθηναϊκός απαγόρευσε τις πάσες, όπως αρέσκεται να κάνει στο γήπεδό του.

" Στο α΄δεκάλεπτο προσπαθήσαμε να εκμεταλλευτούμε το άγχος του Παναθηναϊκού, επειδή προερχόταν από δύο ήττες. Παίξαμε μία άμυνα ζώνης που την ετοιμάζουμε και για τα επόμενα παιχνίδια και για τον Ηλυσιακό", σχολίασε ο προπονητής της Ελευσίνας και συνέχισε:

" Στο β' δεκάλεπτο βγάλαμε ενέργεια. Στο β΄ημίχρονο, ο Παναθηναϊκός έπαιξε έτσι ώστε να απαγορεύει τις πάσες, όπως κάνει σε αυτό το γήπεδο. Για εμάς που δεν έχουμε εμπειρία ήταν δύσκολο.

Τα παιδιά έχουν δικαιολογία, έχουμε μόνο 2-3 έμπειρους παίκτες, δεν είχαμε ασχοληθεί με αυτό το παιχνίδι. Εν κατακλείδι το παιχνίδι περνάει σε δεύτερη μοίρα για εμάς. Μένει η πικρή εικόνα του β' ημιχρόνου".

Τέλος, ο Πέτρος Μελισσαράτος υπογράμμισε: " Εμείς πορσπαθήσαμε στο α΄ημίχρονο, να φανούμε ανταγωνιστικοί. Όταν άνοιξε το ματς ο Παναθηναϊκός δεν μπορέσαμε να ακολουθήσουμε το ρυθμό, Το μυαλό μας είναι στον Ηλυσιακό που είναι κρίσιμο παιχνίδι για εμάς".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ