STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Πεδουλάκης: "Παίζουμε ως ομάδα"

Πεδουλάκης: "Παίζουμε ως ομάδα"
INTIME SPORTS

Ο προπονητής του Περιστερίου, Αργύρης Πεδουλάκης μίλησε για την αναμέτρηση της ομάδας με τον Ίκαρο Καλλιθέας.

Το Περιστέρι επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα μετά από έξι ματς, καθώς επικράτησε του Ικάρου Καλλιθέας εντός έδρας με 81-69.

Ο προπονητής του Περιστερίου, Αργύρης Πεδουλάκης μίλησε για το παιχνίδι της ομάδας του κόντρα στο συγκρότημα του, Άρη Λυκογιάννη.

" Στα τρία τελευταία παιχνίδι παίζουμε ως ομάδα. Στα προηγούμενα ματς, που δεν πήγαμε καλά παίζαμε ατομικά. Στο συγκεκριμένο ματς, ήταν σημαντικός ο Καυκής παίζοντας ως πλέι μέικερ από το λόου ποστ. Θα χρειαστούμε 1-2 παιδιά. Είναι λίγοι οι παίκτες που έχουμε για να αντέξουν μέχρι το τέλος", τόνισε ο Πεδουλάκης.

Ο μεγάλος πρωταγωνιστικής του αγώνα, ο Χάρης Γιαννόπουλος ανέφερε: " Με βοήθησε πολύ μία συζήτηση που είχα με τον κόουτς και η οποία... διόρθωσε το κεφάλι μου. Δεν ήταν τόσο τα 3/20 που είχα, αλλά το γεγονός ότι με είχε επηρεάσει σε άλλους τομείς, όπως η άμυνα και τα ριμπάουντ".

Λυκογιάννης: "Είχαμε δύο πρόσωπα..."

Από την πλευρά του, ο προπονητής του Ικάρου, Άρης Λυκογιάννης τόνισε: " Είχαμε δύο πρόσωπα. Στο πρώτο μέρος, γνωρίζοντας ότι θα παίξουμε απέναντι σε κάποιες ζώνες, ήμασταν συγκεντρωμένοι κι εύστοχοι στα σουτ. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο καθένας έπαιξε για τον εαυτό του. Οι παίκτες εκβίαζαν προσπάθειες".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ