ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πεδουλάκης: "Όταν στραβώνει το ματς, μπαίνει ο φόβος"

Πεδουλάκης: "Όταν στραβώνει το ματς, μπαίνει ο φόβος"
INTIME SPORTS

Ο Αργύρης Πεδουλάκης υπογράμμισε ότι ο Παναθηναϊκός δεν είχε ομαδικό πνεύμα και ότι ο Ίκαρος ήταν συγκεντρωμένος κι έβαλε μεγάλα σουτ. Σχορτσανίτης: "Πρόβλημα στο μυαλό και στην καρδιά"

Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε του αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Ίκαρο (72-68) για την 4η αγωνιστική της Basket League ΟΠΑΠ, ο Αργύρης Πεδουλάκης ξεκαθάρισε πως η ομάδα του πρέπει να προσεγγίζει διαφορετικά πλέον τα παιχνίδια.

Ο προπονητής του Ικάρου, σχολίασε επίσης πως όταν ένα παιχνίδι στραβώνει, τότε μπαίνει ο φόβος στις τάξεις της ομάδας.

"Ήμασταν συγκεντρωμένοι στο ξεκίνημα και ίσως να νομίζαμε ότι θα ήταν εύκολο το ματς. Δεν προσεγγίσαμε το ματς με ομαδικό πνεύμα. Στο δεύτερο μέρος έκλεισε το παιχνίδι. Όταν στραβώνει το ματς, πάει στους 4 πόντους, εκεί μπαίνει ο φόβος", επισήμανε ο Άρτζι και συμπλήρωσε:

"Ο Ίκαρος ήταν συγκεντρωμένος και έβαλε δύσκολα σουτ, αλλά αυτό θα το ζούμε συνεχώς. Πρέπει να μάθουμε να είμαστε σοβαροί, όταν είσαι μπροστά πρέπει να τελειώνεις το παιχνίδι. Αν έχουμε 2-3 παίκτες σε κακή μέρα, αρχίζουν τα προβλήματα. Χρειαζόμαστε να προσεγγίζουμε λίγο διαφορετικά τα ματς μέσα από την άμυνα και την προσπάθεια.

Φάγαμε 8 πόντους σε 1 λεπτό στο δεύτερο δεκάλεπτο. Πρέπει να δίνουμε και σε άλλα παιδιά χρόνο. Τα πίσω παιδιά πρέπει να έρθουν και να ανεβάσουν το επίπεδο".

Από πλευράς παικτών του Παναθηναϊκού το παρών έδωσε, ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης ο οποίος υπογράμμισε ότι: "Δεν είχαμε συγκέντρωση δεν εκτελέσαμε αυτά που μας είπαν οι προπονητές. Τον τελευταίο μήνα λέω ότι χρειαζόμαστε υπομονή. Αυτό δεν είναι κατάσταση. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε. Να βάλουμε όλοι μας στο μυαλό μας σε ποια ομάδα βρισκόμαστε. Δεν γίνεται.

Πρέπει να κοιτάξουμε τον εαυτό μας στον καθρέφτη και να βρούμε τι φταίει. Το πρόβλημα είναι στην καρδιά και στο μυαλό του καθενός. Σκοτωνόμαστε, παλεύουμε κάθε μέρα στην προπόνηση, ο καθένας όμως πρέπει βρει τι φταίει. Εκεί είναι το πρόβλημα. Πρέπει να συγκεντρωθεί, να ξεχάσουμε το εγώ και να φτιάξουμε ένα σύνολο που να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ