EUROLEAGUE

Πεδουλάκης: "Μία ταχύτητα πίσω"

Πεδουλάκης: "Μία ταχύτητα πίσω"
INTIME SPORTS

Ο Αργύρης Πεδουλάκης στάθηκε στη νευρικότητα του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι και ξεκαθάρισε ότι οι "πράσινοι" βρίσκονταν συνεχώς μία ταχύτητα πίσω από τη Λοκομοτίβ. Διαβάστε τι είπε για τον κόσμο αλλά και για το αντιαθλητικό φάουλ του Λάσμε

Αποστολή στην Κρήτη, Νίκη Μπάκουλη

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο Αργύρης Πεδουλάκης υπογράμμισε ότι η Λοκομοτίβ κέρδισε δίκαια στο τέλος παρ' ότι ο Παναθηναϊκός πάλεψε για τη νίκη και γύρισε πολλές φορές το παιχνίδι.

Αργύρης Πεδουλάκης: "Κάναμε ένα κακό παιχνίδι. Ήμασταν μία ταχύτητα πίσω από τους αντιπάλους μας. Είχαμε νευρικότητα στην επίθεση και αυτό φάνηκε. Ο Κάρι ουσιαστικά ήταν έξω, δεν μπορούσε να βοηθήσει. Με το χαμηλό σχήμα βρήκαμε ρυθμό στο δεύτερο ημίχρονο. Στο τέλος παλέψαμε για τη νίκη, αλλά δεν τα καταφέραμε. Η Λοκομοτίβ κέρδισε δίκαια. Μπορεί να ήταν τυχερή στο τέλος αλλά δίκαια κέρδισε.

Η αλήθεια είναι ότι είχαμε νευρικότητα. Έχουμε κάνει σερί ταξίδια και έχουμε δώσει πολλά παιχνίδια σε μικρό χρονικό διάστημα. Στο τέλος προσπαθήσαμε να ανατρέψουμε την κατάσταση. Ήμασταν αρκετά άστοχοι και χάσαμε σημαντικά ριμπάουντ. Μπορώ να πω ότι μείναμε από βενζίνη και προσπαθήσαμε να πάρουμε τη νίκη μόνο με τα ψυχικά μας αποθέματα.

Ευχαριστούμε τον κόσμο της Κρήτης για τη στήριξη. Θέλαμε να φύγουν από το γήπεδο ευχαριστημένοι, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε.

Πρέπει να το δούμε ομαδικά και να μην επικεντρωθούμε σε ένα πρόσωπο. Τραβήξαμε τον Στεφάν εκτός αγώνα για να ηρεμήσει. Δεν πρέπει να στεκόμαστε όμως σε ένα άτομο".

Δεν έχουμε ρυθμό, αυτή είναι η αλήθεια. Μέσα από τα παιχνίδια και την προπόνηση θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε. Παράλληλα, υπάρχει και καταπόνηση στα παιδιά. Συνεχίζουμε… Είμαστε Παναθηναϊκός και πρέπει μέσα από αυτά να μαθαίνουμε και να βελτιωνόμαστε. Έχουμε μπροστά μας πολλά σημαντικά ματς".

Εβγκένι Πασούτιν: "Περίμενα να γίνει ένα σκληρό ματς απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Παίξαμε σκληρά στην άμυνα. Δεν αφήσαμε τους παίκτες του Παναθηναϊκού τις καλές συνεργασίες και να πετύχει καλάθια με τους ψηλούς του. Προσπαθήσαμε να παίξουμε καλή άμυνα απέναντι στον Διαμαντίδη. Επιθετικά ελέγξαμε το παιχνίδι. Είχαμε ψυχραιμία και πήραμε μια μεγάλη νίκη δεδομένου πως αυτή είναι η πρώτη μας χρονιά στην Ευρωλίγκα.

Συνεχίζουμε… Βρισκόμαστε σε ένα πολύ σκληρό γκρουπ όπως αγωνίζονται μεγάλες και ιστορικές ομάδες που πρωταγωνιστούν στην Ευρωλίγκα. Ο Ερυθρός Αστέρας και η Λιέτουβος διαθέτουν πολύ δυνατές έδρες. Θα πρέπει να συνεχίσουμε έτσι και να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλα τα παιχνίδια. Θέλαμε να κάνουμε το φάουλ αλλά όχι αμέσως. Δεν είχαμε καλές περιστροφές και δεχθήκαμε το τρίποντο. Είναι πολύ δύσκολο να κερδίσεις τον Παναθηναϊκό ανεξαρτήτου έδρας. Ειδικά όταν έχει μαζί του τους φιλάθλους του όπως συνέβη απόψε".

Κρούνοσλαβ Σιμόν: "Ήταν ένα μεγάλο παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε καλά ειδικά στην άμυνα. Δεν αφήσαμε τους αντιπάλους μας να βάλουν πολλά σουτ. Πήραμε μια πολύ σημαντική νίκη. Όταν το ματς κρίνεται στο τελευταίο σουτ δεν έχεις να κάνεις τίποτα άλλο από το να σουτάρεις. Άλλες φορές μπαίνει και άλλες όχι. Εγώ σούταρα και στάθηκα τυχερός".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ