EUROLEAGUE

Πασκουάλ ως το 2017

Πασκουάλ ως το 2017

Με τον Τσάβι Πασκουάλ στην τεχνική ηγεσία της θα πορεύεται η Μπαρτσελόνα μέχρι το 2017, επεκτείνοντας τη συνεργασία του για δύο χρόνια ακόμα. Φτάνει τα 500 παιχνίδια στον Καταλανικό πάγκο στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό (19/12).

Την φετινή σεζόν η Μπαρτσελόνα, αν και αντιμετωπίζει αρκετές αναποδιές, όπως τα προβλήματα τραυματισμών, πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν. Μεγάλη ευθύνη φέρει και ο τεχνικός της ομάδας, Τσάβι Πασκουάλ. Η διοίκηση των Καταλανών το διαπίστωσε και θέλησε να τον επιβραβεύσει.

Πώς; Ανανεώνοντας τη συνεργασία της μαζί του μέχρι το 2017. Η συμφωνία έγινε γνωστή από τους "Μπλαουγκράνα" με τον Ίβηρα τεχνικό να συμπληρώνει, μόλις ολοκληρωθεί η συμφωνία, εννιά χρόνια στον πάγκο της ομάδας.

Ο Πασκουάλ κάθισε για πρώτη φορά στον πάγκο της ομάδας το 2008, διαδεχόμενος τον νυν τεχνικό του Παναθηναϊκού, Ντούσκο Ιβάνοβιτς, του οποίου ήταν βοηθός. Στα έξι χρόνια που βρίσκεται στη Βαρκελώνη έχει κατακτήσει 4 πρωταθλήματα Ισπανίας, 3 κύπελλα Ισπανίας, 3 super cups και 1 Euroleague, αυτή του 2010, όταν επικράτησε στον τελικό του Final Four του Παρισιού του Ολυμπιακού με 86-68.

Την ερχόμενη Παρασκευή (19/12) μάλιστα, ο Πασκουάλ θα συμπληρώσει 500 παιχνίδια στον πάγκο της Μπαρτσελόνα, στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, στο ΟΑΚΑ.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ