EUROLEAGUE

EuroLeague: Στις 16 Ιουνίου η απόφαση για Παρτίζαν, wild cards και ρωσικές ομάδες

EuroLeague: Στις 16 Ιουνίου η απόφαση για Παρτίζαν, wild cards και ρωσικές ομάδες
PHOTO CREDITS: ABA LEAGUE

Στις 16 Ιουνίου αναμένεται να μάθει η Παρτίζαν το αν θα συμμετέχει στην EuroLeague 2022/23 ή όχι, καθώς το Εκτελεστικό Συμβούλιο θα συνεδριάσει και θα πάρει την απόφασή του, όπως αναφέρει η Mozzartsport. Στο τραπέζι και το θέμα για το μέλλον των ρωσικών ομάδων.

Υπομονή μέχρι την Πέμπτη 16 Ιουνίου θα πρέπει να κάνει η Παρτίζαν προκειμένου να μάθει αν θα πάρει τη wild card για την EuroLeague και αν θα συμμετάσχει στη διοργάνωση τη σεζόν 2022/23. Όπως αναφέρει η Mozzartsport, το Εκτελεστικό Συμβούλιο θα συνεδριάσει και θα πάρει την απόφασή του, με την ομάδα του Βελιγραδίου να είναι άμεσα ενδιαφερόμενη.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Οι 11 μέτοχοι της EuroLeague θα αποφασίσουν λοιπόν αν η ομάδα που τερμάτισε δεύτερη στην ABA League θα συμμετάσχει στην καλύτερη ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση τη νέα αγωνιστική σεζόν, λαμβάνοντας wild card.

Επιπλέον θα συζητηθούν και άλλα θέματα που αφορούν το μέλλον της λίγκας, ενώ θα παρθεί και η τελική απόφαση για την μοίρα των ρωσικών ομάδων (Ούνικς Καζάν, ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Ζενίτ). Θυμίζουμε πως οι τρεις ρωσικές ομάδες αποβλήθηκαν από τη διοργάνωση μετά από την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΡΤΙΖΑΝ ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ ΖΕΝΙΤ ΟΥΝΙΚΣ ΚΑΖΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ