ΠΑΡΤΙΖΑΝ

Παρτίζαν: Ο Σμάιλαγκιτς μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά από χτύπημα που δέχθηκε στον αγώνα με την Σπλιτ

Παρτίζαν: Ο Σμάιλαγκιτς μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά από χτύπημα που δέχθηκε στον αγώνα με την Σπλιτ
KLODIAN LATO / EUROKINISSI

Ο Άλεν Σμάιλαγκιτς στάθηκε άτυχος στην αναμέτρηση της Παρτίζαν με την Σπλιτ, καθώς τραυματίστηκε μετά από χτύπημα που δέχθηκε και όπως ανακοίνωσε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μετά το παιχνίδι, ο παίκτης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Η Παρτίζαν νίκησε εκτός έδρας την Σπλιτ με 76-53, ωστόσο ο Άλεν Σμάιλαγκιτς στάθηκε άτυχος στην αναμέτρηση, καθώς αποχώρησε τραυματίας έπειτα από χτύπημα που δέχθηκε.

Όπως ανακοίνωσε ο προπονητής των ασπρόμαυρων του Βελιγραδίου, Ζέλικο Ομπράντοβιτς, μετά το τέλος του παιχνιδιού, ο παίκτης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο καθώς αισθάνθηκε μεγάλο πόνο στους πνεύμονες μετά από το χτύπημα που δέχθηκε.

Συγκεκριμένα ο Ομπράντοβιτς ανέφερε: "Είχαμε ένα περιστατικό στο ημίχρονο του παιχνιδιού. Ο Σμάιλαγκιτς πήγε στο νοσοκομείο, παραπονέθηκε για μεγάλο πόνο στους πνεύμονες μετά το χτύπημα που δέχθηκε, δεν ξέρουμε τι του συμβαίνει τώρα. Περιμένουμε πληροφορίες".

Σύμφωνα με την Telegraf, οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι το πρόβλημα του Σμάιλαγκιτς δεν είναι τόσο μεγάλο και πιθανόν να μπορεί να επιστρέψει στις προπονήσεις της ομάδας σε τρεις μέρες, κάτι το οποίο θα καταστεί περισσότερο σαφές και με τις νέες εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί στο Βελιγράδι.

TAGS ΠΑΡΤΙΖΑΝ EUROLEAGUE ABA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ